Wpis z mikrobloga

"Stary mówię Ci na tinderze i badoo siedzą jakieś kosmitki, normalne kobiety zachowują się zupełnie inaczej. Nie wiem, idź na jakąś dyskotekę czy festiwal i zagadaj do jakiś fajnych, młodych lasek a zobaczysz że ten cały wasz #blackpill i #redpill to kłamstwa."
#rozowepaski #podrywajzwykopem #pieklomezczyzn #rozwojosobistyznormikami #przegryw #zwiazki
Niski_Manlet - "Stary mówię Ci na tinderze i badoo siedzą jakieś kosmitki, normalne k...

źródło: comment_1657118091pMutREhoXFCIDialz57uPi.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 50
@Niski_Manlet: oj tam marudzisz. Gdyby miał 190+ wzrostu, 50 w bicku i kluczyki od merola to by zadziałało. To jest tylko jego wina, że jest niski, brzydki, wątły i biedny¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Niski_Manlet: pewnie był brzydki

ten ładny obok pewnie podrywał i nikt się o nic nie pytał

nie ma co się emocjonawać na temat raportów o porażkach kiedy zwykle ludzie którym się powodzi nie dzielą się tak sukcesami jak ludzie lubią o porażkach pisać
  • Odpowiedz
@Niski_Manlet: Idea zagadywania dziewczyn na żywo nie opiera się na tym, że co druga zagadana laska pójdzie z Tobą do łóżka, tylko.... co pięćdziesiąta zagadana (2%). To i tak sporo lepiej, niż oferuje tinder (0%, jeśli nie jesteś ładny).
Sam jestem 30+ i mam wiele zaliczonych lasek na karku, które były dwucyfrowo młodsze ode mnie, a do których zagadałem na żywo. Przez tindera sypianie z takimi pannami było dla mnie
  • Odpowiedz
Loszka jest podrywana - źle

tyle wystarczy żeby dostać łatkę creepa/spoceńca/incela

Stary mówię Ci na tinderze i badoo siedzą jakieś kosmitki, normalne kobiety zachowują się zupełnie inaczej.

Czy wy w ogóle przeczytaliście co on powiedział? XD Dla was to jest normalny podryw?
GDZIE MIESZKACIE???? MMMM ALE JESTES WYSZCZEKANA LUBIE TAKIE ;)))))
  • Odpowiedz
@secs: bo szuka laski z pazurem, ktora mu odpowie "jestem wyszczekana, ale to ty śpisz w budzie". Nie kazdy szuka loszki do rozmawiania o pogodzie, ktora jest nijaka, bo takich na pęczki
  • Odpowiedz