Aktywne Wpisy
Rasteris +887
I kolejna tropikalna noc za nami. W Warszawie temperatura spadła do 24 stopni, a za nic tropikalna uznaje się taką gdy nie spada poniżej 20. I kilka następnych dni też ma być takich. A średnio takich nocy w roku było 3 na zachodzie kraju, i poniżej 1 na wschodzie. Ale od kilku lat to dobija nawet do kilkunastu. Temperaturowe to jesteśmy tam gdzie w latach 80 była Bułgaria czy pólnocna Grecja.
I
I
Wrrronika +886
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Normalny wzrost u faceta to dzisiaj w oczach kobiet 193-198 cm. W USA na 1000 osób wymagania te spełnia… kilkanastu mężczyzn.
Klasyczna bariera psychologiczna na zachodzie - czyli 6’0 (182-183 cm) - pozwala wyświetlić się… lekko ponad połowie kobitek :). Prawie połowa wywala was do kosza.
I nie #!$%@? mi nawet, że na portalach randkowych przebywa jakiś inny gatunek kobiet. To są te same osoby, które spotykacie na co dzień w pracy i w Lidlu. Gdyby na polskim Tinderze istniała ta funkcja, to byłoby tak samo.
Tym swoim beciakowym poniżaniem i sojowym postrzeganiem rzeczywistości, doprowadziliście do zagłady na rynku matrymonialnym. I naprawdę mało istotne jest to, że znacie Piotrka, który ma 175 cm i ma narzeczoną. Uwierzcie - ona widzi jak zmieniają się standardy, ma koleżanki, ogląda seriale na Netflixie. Piotrek będzie przez to podświadomie mniej szanowany, a ostatecznie również zdradzony.
#blackpill #heightpill #mgtow #redpill #pieklomezczyzn #p0lka #tinder #zwiazki
O tym „zdobywaniu” kobiety (xD) to aż chyba stworzę wpis oddzielny któregoś dnia, bo to jest kwintesencja i opus magnum bycia beciakiem.
Wypisuj, obdarowuj prezentami i kwiatami, narzucaj się. W końcu ją zdobędziesz bro! Tak zostałeś przecież wychowany w mentalności cucka, kiedy ci wmawiano, że o kobitki trzeba się starać. Tak było przecież na filmach!
Nie masz informacji ile kobiet w ogóle ustawia ten filtr na wykresie, więc nie możesz tego stwierdzić. Masz tylko dane na temat tych co ustawiają wzrost.
jesteś psychiczny
xd
@Tywin_Lannister: #!$%@?ąc od blackpillowych twierdzeń czy będzie zdradzona czy nie to zabawne jest wieczne porównywanie do sytuacji co nie pozostaje w żadnej relacji względem osoby do której się takie
Komentarz usunięty przez autora
To powinno gdzieś być przypięte. Ile ja się kiedyś zastanawiałem czy się spodobałem dziewczynie itp. Wystarczyło spotkać taką, która była zainteresowana i wszystko szło naturalnie, nawet jako spierdoks potrafiłem doprowadzić do seksu i jakiejś dłuższej znajomości.
@Rienale: a pokaż gdzie twierdzę inaczej xd
xD
@Tywin_Lannister: Klasyczna bariera psychologiczna na zachodzie to te #!$%@? jednostki imperialne.