@Natna213: W całości, posmarowane oliwą z solą i tymiankiem, bez wcześniejszego podgotowania. Piekarnik 200 stopni góra-dół, gdy są w miarę miękkie 230 stopni grzania od góry aż się trochę zarumienią.
@m0d3_m4_d0wna: Czyli jogurt i majonez w proporcjach pół na pół. Jeżeli używasz DOBREGO majonezu, czyli kieleckiego #pdk to takie proporcje będą spoko. Jeśli wolisz ten erzac od Winiary to lepiej dodaj go więcej. Do tego mała puszka (170g) kukurydzy i dowolną ilość żółtego sera. Sól, pieprz, parę kropli soku z cytryny.
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tylko ja robiłem dip na bazie sera pleśniowego
@m0d3_m4_d0wna: Czyli jogurt i majonez w proporcjach pół na pół. Jeżeli używasz DOBREGO majonezu, czyli kieleckiego #pdk to takie proporcje będą spoko. Jeśli wolisz ten erzac od Winiary to lepiej dodaj go więcej.
Do tego mała puszka (170g) kukurydzy i dowolną ilość żółtego sera. Sól, pieprz, parę kropli soku z cytryny.