Wpis z mikrobloga

@miodnik: ekran „SUPERGIGA”? Przecież SE to nowe bebechy w Starej budzie, bodajze iPhone 8, 5 lat temu wyszedł... Wiesz o czym piszesz? A te problemy o których piszesz to typowe dla podrobek, dam ci radę, nie kupuj telefonów na Allegro po dużo niższej cenie niż są w sklepie iSpot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@miodnik: pasta czy nie pasta... Gdy po stłuczeniu sobie ekranu i wysłaniu mojego Oneplusa do serwisu byłem zmuszony używać iPhona miałem całkiem podobe przemyślenia. Trzeba być masochista żeby tego badziewia używać. Coś co na androidzie jest proste i zupełnie normalne, na iPhonie jest już totalnie niewykonalne. Przykładowo: nie lubię przeglądać stron w wersji mobilnej. Wszystko jest strasznie powiększone a ja mam dobry wzrok i więc wolę więcej treści widzieć na
  • Odpowiedz
@miodnik: zaraz sie bojowka ios zleci ze trzeba bylo kupic wersje pro, bla bla bla. Ale jak chwalic ios to porownuja chinczka za 300pln do iphona za 4500 i jest dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda jest taka, ze jak ktos mial flagowca Samsunga z jego UI to przesiadka na zwyklego androida lub iOS to jak cofanie sie w rozwoju.
  • Odpowiedz
@Martinjz Ale seria FE w Samsungach to też nie są flagowce. I to porównanie brzmi fatalnie dla iPhona SE.

Jakby kupi flagowca czy na Androidzie czy iOS to nie miałby takiego problemu :)
  • Odpowiedz
@miodnik: wymieniłeś model flagowy jednej marki z 2021 roku na najtańszy możliwy model innej marki, przygotowany z bebechami urządzeń z 2017 roku, który wcale nie ma takich dobrych recenzji jak twierdzisz, i dziwisz się, że gorzej działa? No między uszami to ci chyba raczej wicher gwiżdże kolego
  • Odpowiedz