Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Może dacie parę plusów, dla pomidorków malinowych, które powinny się już czerwienić, ale chyba mają za mało atencji i potrzebują was jak wody.
W komentarzach więcej zdjęć.
#pomidory #ogrodnictwo #wies #dziendobry
Powiedzieć "piękne" to jak nie powiedzieć nic.
(づ•﹏•)づ
W co daje wkopanie donnic?
Większość pomidorów na dwa. Jak słabo rosły to zostawiałem jeden.
Komentarz usunięty przez autora
Mam też rodzinę i sporo znajomych, no i masę słoików, które już na nie czekają.
- jak często podlewać żeby nie przelać i rozwijać system korzeniowy przy obecnych temp +30
- dolne liście mi żółcieją, u Ciebie widze oberwane poniżej 1 owoców, ma to jakieś znaczenie ?
- mam pełno kwiatów ale owoce jedne ogromne a inne dopiero powstają - zostawiwsz wszystkie kwiaty na obu pędach czy coś modyfikujesz ? - gólnie widze krzaczki dość zwarte w budowie, moje