Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Tacy wszyscy wykształceni, tacy k---a światowi, a zachowanie na poziomie przysłowiowego Janusza z Grażyną na urlopie w Jastarni. C--j z prognozą pogody, jestem na urlopie, przejechałem specjalnie pół Polski to co, ja się nie będę bawił?!
Informacje o burzy były dostępne przynajmniej 24 godziny wcześniej. I co? I g---o. 100 tysięcy młodych ludzi i tak przyszło na festiwal i gdyby nie ogarnięcie organizatorów to bawiliby się dopóki by trup nie ścielił się gęsto, a zapewne części i tak by to nie przeszkadzało w dobrej zabawie.
Sama "ewakuacja" to też cyrk na kółkach. Chlip chlip, organizator nas wyrzucił z terenu imprezy, chlip chlip, nie zaopiekował się nami, chlip chlip, autobusy takie zatłoczone, ubery takie drogie xD
Założę się, że jakby jeszcze na tym obszarze padła sieć GSM i nie można by było dzwonić z telefonów ani korzystać z internetu to do dzisiaj by tam kilkadziesiąt tysięcy ludzi siedziało nie wiedząc co ze sobą zrobić
#opener
@robertx: A organizator się jakoś na to przygotował? Też znał prognozy pogody. A jak przyszło co do czego to po prostu wyrzucili ludzi za bramki i niech sobie radzą.
@Tymajster: Krótko znaczy xD
Komunikaty: możliwe bow echo
Co myślą młodzi wykształceni i z wielkich ośrodków: p------ą, popada
@abcdefg123: Napisz od razu, że dziesiątkami tysięcy za gównokoncert xD
cienki ten opener, na woostocku by dalej n----------i ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@robertx: No... tak? A ty jakbyś był w obcym mieście w jakimś miejscu gdzie naokoło trawa, impreza się nagle przerwała nie wtedy kiedy powinna, nie masz kontaktu z nikim i niczym, to