Aktywne Wpisy
wilk633 +98
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Sam nie pojechałem, ale są tam znajomi którzy jechali przez całą Polskę na ten konkretny dzień, musieli brać wolne w pracy, zapłacić za bilety, ogarnąć mieszkanie za p------ą cenę, jechać ponad 10h i możliwe, że nie wejdą nawet na teren festiwalu.
Ani to przyjemne dla organizatorów, ani dla zespołów, ani dla widzów. No, ale zakompleksiony pajac się cieszy, bo on nie ma to inni niech też nie mają. Tfu na was.
#opener #polska #gdynia #gdansk
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Lucyfer w piekle przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta:
-- Dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła?
-- Bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć
Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta:
-- Czy tu 5
No straszna krzywda, normalnie nie zaspokoili koniecznych potrzeb.
Cwaniaccy organizatorzy nie udostępnili żadnego oficjalnego info o zakończeniu koncertów. Jedynie pracownicy ochrony/wojska informowali że koncerty są anulowane na dzisiaj. (Niby oficjalne info, które jednak nie do końca było oficjalne). Ludzie się ewakuowali, poszli na autobusy i kolejny zonk- autobusów powrotnych nie ma bo zgarniają ludzi
wiesz, poznałem takich stereotypowych openerowców, takich co to k-----a strzela jak posłucha się jak oderwane od rzeczywistości pierdoły o innych festiwalach nawijają, tak z przeświadczeniem o własnej wyższości
jak kuba bogu, tak bóg kubie, karma srarma itd także beka