Aktywne Wpisy

elo_kebab +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +106
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

źródło: comment_16566962814HW4r5g3739D4a5ZCbsQaF.jpg
Pobierzźródło: comment_1656698952HvcenDx1bFYe22Sa1gqzyq.jpg
Pobierzźródło: comment_16566998975xfoL1xPsIscEExKgtZiR5.jpg
Pobierzźródło: comment_1656700694e6zyIlSEsT1o4fDHiDgsMO.jpg
Pobierz@Phyrexia: był sobie bóg, który chadzał sobie między ludźmi już w naszych czasach, ale potem postanowił zjednoczyć galaktykę i zakazać religii bo ta napędzą siły chaosu /piekła/, im bardziej ludzie /i nie tylko bo w w40k jest masa innych ras/ się mordują to rośnie w siłę bóg krwii Khore, jedna z ras "kosmitów" np. powołała do życia
@KedzioRRz: mam to w dupie.
@dasfinaleresultat co kto lubi ¯_(ツ)_/¯
Nie mam pojęcia o lore, nigdy nie grałem w WH, ale jestem zafascynowany jego społecznością. Tyle wysokiej klasy contentu nie widziałem w żadnym innym fandomie. (poza LOTR) ( ͡º ͜ʖ͡º)
@KedzioRRz: dopiero teraz zajarzyłem o co możesz mieć pretensje. Ja biorę pod uwagę cały "fluff", czyli również to co gracze robią ze swoimi armiami, masz przecież zaginionych prymarchów gdzie wsadzasz lore jakie ci się podoba byleby łapało się w ramach uniwersum.
@SuperFancyFretka: są jakieś poszlaki i teorie ale moim zdaniem lepiej tego nie ruszać i zostawić utraconych jako puste okienka pod custom chapters,