Nasz wielki filozof z Mikrobloga @bigkahunadick został niesłusznie (brak podstawy prawnej) ukarany przez @Moderacja za to, że ukazuje nam prawdę o otaczającym nas świecie. Książkowa cenzura jak za czasów ZSRR. Uciszanie niewygodnych użytkowników. @a__s chyba znowu się pchasz w kolejną aferę zbożową. Mnie nie uciszycie, będę kultywował nauki naszego filozofa z Mikrobloga. Natura. #blackpill #dickpill #moderacja
@HausHagenbeck: Totalitarna władza niesłusznie oraz bezprawnie prześladuje i ucisza niewygodnych dla siebie wybitnych intelektualistów, tylko po to by zaskarbić sobie poparcie tępej, prymitywnej tłuszczy nierozumiejącej słów wielkiego wieszcza. Dyktatura.
urojenia prawakoidalno -przegrywowe trzeba banować xD
Oho upośledzony lewaczek myślący że jest taki mądry, że nie odróżnia najbardziej oczywistej ironii, ponoć OPowi zapomniało się jedno zero, p0lce wystarczy #!$%@? 300cm. Natura.
@HausHagenbeck: zabawny gość ale od dawna jak widzę jakiś jego post to z dokładnością 90% jestem w stanie przewidzieć jego treść także co za różnica czy ma bana czy nie.
@HausHagenbeck: jaka prawdę jak to troll xD śmieszne na swoje teksty co niektóre, przyznaje, ale pisanie że czarni posiadają wyższe IQ od białych jest niesmaczne i dalekie od prawdy
@pijmleko: wątpię by wśród plusujacych jego wpisy była choć jedna osoba która myślałby że #!$%@? 30cm, czyli skrajność porównywalna do spotkania na ulicy osoby 220cm wzrostu, to jakiś warunek by zadowolić polkę, jesteś po prostu podobnie rozgarnięty jak babcie które naciągają na ekskluzywną porcelanę za kilka koła
Posiadacze mikrusów zrobią wszystko żeby uciszyć kogoś z normalnym lub dużym pytongiem, nowe nie znałem. Prawda jest taka że najmniejsze pyty mają internetowi moderatorzy, wśród nich najczęściej występuje mikropenis. Natura.
#blackpill #dickpill #moderacja
Oho upośledzony lewaczek myślący że jest taki mądry, że nie odróżnia najbardziej oczywistej ironii, ponoć OPowi zapomniało się jedno zero, p0lce wystarczy #!$%@? 300cm. Natura.
Możecie się dickpillowac bez niego przecież
https://www.wykop.pl/wpis/65743687/dlaczego-tzw-mezczyzni-na-tagu-czesto-pisza-durnot/