Aktywne Wpisy
wjtk123 +490
Od jutra wchodzą w życie przepisy dotyczące konfiskaty pojazdów kierującym po spożyciu alkoholu.
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
klamovsky +2
Czy 54m2 na dwie osoby to już git metraż czy chów klatkowy? #nieruchomosci #kredythipoteczny
@Darth_Gohan: myślałam też nad tym. Największy problem mam właśnie ze sprzętem typu TV, monitor 24" (oba mają kartony), keyboard, 2 gitary, wzmacniacz. No i lustro stojące. Wszystko to zajęłoby mi całe moje auto - jest wielkości citroena C4. Reszta to takie głupotki jak ciuchy. Może właśnie je dałoby się wysłać kurierem?
@Tatiagla: Nie każdy jest super kierowcą i od razu wszystko ogarnia. Ludzie mają różne poziomy umiejętności. Do tego dochodzi fakt, że naprawdę jazda nieprzeszkolnym busem jest nie dla każdego. Szczególnie jak wsiadasz do takiego w longu O fakcie, że jak nie jeździłeś wcześniej dieslem to też się można zdziwić :)
Są ludzie którzy jak wsiądą do kombi mają problem. Wolę, żeby