Wpis z mikrobloga

A przesyłka części rzeczy przez paczkomat które Ci się nie zmieszczą nie wyjdzie Ci taniej? Jak Ci dużo nie brakuje?

@Darth_Gohan: myślałam też nad tym. Największy problem mam właśnie ze sprzętem typu TV, monitor 24" (oba mają kartony), keyboard, 2 gitary, wzmacniacz. No i lustro stojące. Wszystko to zajęłoby mi całe moje auto - jest wielkości citroena C4. Reszta to takie głupotki jak ciuchy. Może właśnie je dałoby się wysłać kurierem?
@KatpissNeverclean: Jak wystarczy jazda na 2 razy to mogę podjechać do Poznania i przewieźć część rzeczy. Mam combi, więc trochę wejdzie i dramowe paliwo, więc nie trzeba mi za nic oddawać kasy. Może ktoś ze mną siedzieć w tym aucie i przypilnować, żebym nie uciekł ze sprzętem.
@KatpissNeverclean: To Ty wiesz najlepiej. Sobie przelicz i tyle.

@Tatiagla: Nie każdy jest super kierowcą i od razu wszystko ogarnia. Ludzie mają różne poziomy umiejętności. Do tego dochodzi fakt, że naprawdę jazda nieprzeszkolnym busem jest nie dla każdego. Szczególnie jak wsiadasz do takiego w longu O fakcie, że jak nie jeździłeś wcześniej dieslem to też się można zdziwić :)

Są ludzie którzy jak wsiądą do kombi mają problem. Wolę, żeby