Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
Komentarze
"Sezon wczasowy do Turcji w tym momencie się zakończył"
"Zakazać eksportu rosyjskich pomidorów do Turcji" xDDD
Serio powinniśmy na rynku w Krakowie zrobić fetę z przyjęcia tych państw do NATO
#ukraina #wojna #rosja #turcja
@KredaFreda: oby to nie byly puste słowa, dawno tam nie byłem a kacapy na miejscu odbierają chęć odwiedzenia
@KredaFreda: mnie ciekawi czy to jakas ironia czy oni serio nie widza ze dla wiekszosci swiata Rosja to stacja benzynowa i gazowa obudowana gownokrajem ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tak naprawde swiat spokojnie sobie da rade bez rosyjskich towarow
@KredaFreda: w związku z sankcjami eksport ruskich pomidorów do turcji spadł do 0kg miesięcznie. Procentowo nie da się określić,bo wcześniej też bylo 0kg miesięcznie xD
@DryfWiatrowZachodnich: mi trochę szkoda, bo mają fajne pasty do zębów.
Jakoś będę musiał wybrać spośród tysięcy marek spoza Rosji xD
@the_good_guy: Jezu, jak zgniłem : D
@Felonious_Gru: jakie marki?
Nie pienią się jak p------e, ladnie wychodzą z tubki, a tubka czysta do samego końca. W smaku - no tu każdy ma swój gust, ale mi pasują.
Ale trudno się mówi, moje poświęcenie i tak będzie duzo mniejsze niż obrońców Ukrainy.
@Frasad: Przegiąłeś. Moją żonę k---ą nazwij, mnie chujem, wybaczę. Elektryczny pastuch nie pasuje, twoja sprawa, ale od pomidorów o-------l się bo zabiję!
twarde.
kwaśne.
i małe.