Aktywne Wpisy

hellyea +117

Brutus66 +12
No praca na pół etatu
parę godzinek w piątek i poniedziałek
robiłem już demo lekcje łonline, była jusz rozmowa twarzą w twarz, teraz demo lekcja na żywo
i potem zobaczymy jak to ma wyglądać
Czyli nawet jeśli to nici ze szkolnego lokum i pełnej kasy 3k dolka do ręki ? dobrze rozumiem
parę godzinek w piątek i poniedziałek
robiłem już demo lekcje łonline, była jusz rozmowa twarzą w twarz, teraz demo lekcja na żywo
i potem zobaczymy jak to ma wyglądać
Czyli nawet jeśli to nici ze szkolnego lokum i pełnej kasy 3k dolka do ręki ? dobrze rozumiem
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 212931
Pobierz

Jeśli wam się spodoba gra, dajcie znać - myślimy nad dodaniem kampanii, nowych map i większej różnorodności broni.
A w razie czego zapraszam do tagu #testudodev - będziemy tam wstawiać nasze kolejne projekty, w kolejce strategia i manager.
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TestudoGamesStudio.PiratesoftheSkullsBay
Discord: discord gg/3euhZeB6Ja
#gry #android #smartfon #gamedev #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
@matt881: Ok. Wołaj w przyszłości! :)
A z tym wyjściem - to po prostu nacisnąć na "Home" :)
- Te skrzyneczki po rozwaleniu wrogiego statku, może trochę za mało rzucające się w oczy? Ja początkowo nie zauważyłem i po pierwszej fali nie miałem pieniędzy na zbudowanie/ulepszenie/naprawę niczego.
- UI przynajmniej surowców warto by ujednolicić. Nie byłem pewien czy 100 skrzyń to to samo co 100 monet, chociaż wiadomo, że można się domyślić.
To tyle