Aktywne Wpisy
Tumurochir +154
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
Podobnie było gdy prześladowano ludzi zebranych pod polskim kościołem w Mińsku podczas protestów - wtedy taki niby religijny Bosak pasjonował się protestami BLM w USA.
Ciężko jak widać skrytykować Rosję no i widać, że Bosak to skrajnie prawicowy internacjonał na wzór dawnych komunistów stawiajacy globalnie swoją ideologię ponad ''przyziemne'' sprawy własnego narodu.
PS. Gdyby tak flage usuneli Ukraincy, Zydzi albo Litwini byłyby już 3 konferencje posłów Konfederacji w różnej konfiguracji osobowej a temat byłby pompowany na jeden z żagli przedwyborczych.
A tak Korwin znów naopowiadał, że Ukraina jest dla Polski ogromnym zagrożeniem i realne jest wysuniecie przez nią żądań terytorialnych.
A potem fani tej formacji oburzają się jak się ją przypisze do onuc.
Liczę, że jednak temat podejmą co najmniej tak jak zakaz aborcji w USA.
#ukraina #rosja #ukraina #neuropa #4konserwy #polityka
@shmatshiage: Człowieku problem jest tu pororsyjskosc czesci twarzy konfederacji lub tęz toleranacja wobec jej wyczynów wobec innych politykó tej formacji.
I to milczenie to tylko element ich zahcowania.
Sam Bosak po ataku Putina na Polske w kwestiach hisotrycznych najpierw mówił, że nie ma co oficjalnie reagować,
@szurszur: ja się z Tobą zgadzam w tej kwestii,tylko daj bosakowi powiedzieć "heil hitler" a nie doszukiwać się że skoro codziennie nie potępia hitlera to tak jakby mówił hh.
Korwin się tak poniżył że go z Angory wyrzucili
@shmatshiage: roznica jest taka ze on jest anonem z wykopu a nie poslem aspirujacym do rzadzenia krajem i kandydatem na prezydenta xD
Nowe, nie znałem
Skorwinox też się nie wypowiedział o tej fladze(mogłem śmiało przeoczyć bo nie śledzę jego wysrywow) tylko że on daje materiału zastępczego na kilka wykopów
@szurszur: