Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Podobnie było gdy prześladowano ludzi zebranych pod polskim kościołem w Mińsku podczas protestów - wtedy taki niby religijny Bosak pasjonował się protestami BLM w USA.
Ciężko jak widać skrytykować Rosję no i widać, że Bosak to skrajnie prawicowy internacjonał na wzór dawnych komunistów stawiajacy globalnie swoją ideologię ponad ''przyziemne'' sprawy własnego narodu.
PS. Gdyby tak flage usuneli Ukraincy, Zydzi albo Litwini byłyby już 3 konferencje posłów Konfederacji w różnej konfiguracji osobowej a temat byłby pompowany na jeden z żagli przedwyborczych.
A tak Korwin znów naopowiadał, że Ukraina jest dla Polski ogromnym zagrożeniem i realne jest wysuniecie przez nią żądań terytorialnych.
A potem fani tej formacji oburzają się jak się ją przypisze do onuc.
Liczę, że jednak temat podejmą co najmniej tak jak zakaz aborcji w USA.
#ukraina #rosja #ukraina #neuropa #4konserwy #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@szurszur: jak ktoś nie wierzy to niech sobie przypomni jak Bosak z konfederacją zwoływali konferencje bo byli przekonani, że Ukrainiec dokonał mordu w Warszawie
Komentarz usunięty przez moderatora
Może zhejtujmy Donka bo teoretycznie miał możliwość poddanie Polski Słowacji.
@Godir17: No wcale nie. Przecież Berkowicz promował to filmikam czy tam fotkami bez pasów.
@szurszur: muszę się doczepić, ale istnieje różnica między byciem zwolennikiem niezapinania pasów, a bycie zwolennikiem dobrowolności zapinania pasów. Jeżeli Bosak gdzieś powiedział, że gorąco zachęca do niezapinania pasów to podrzuć. Inaczej te
@Duszqable: bez kitu, my nie czcimy mieszkańców Jedwabnego którzy mordowali Żydów
Ale Lupaszka, którego oddział dokonywał masakr cywili w tym dzieci bohaterem jest.
Ukraincy wskazuja na kilku pomniejszych dowódców u nas uznanych lokalnie nazwami ulic, a bioracych udział w pacyfikacjach. Nie znam sprawa, ale pamietam sprawdzalem wiki i nawet na polskiej było to potwierdzone.
To po prostu jest geograficznie, Niemcy sie rozliczyli, my w rozkroku, a Ukraina jeszcze dalej.
@alfaiomega1: Nie wie dla kogo jest bohaterem ale na pewno nie dla mnie skoro mordował cywilów
@szurszur: sytuacja ma charakter wyłącznie lokalny i doskonale wiem że gdyby Bandera przestał być czczony na poziomie państwowym to
@szurszur: jeśli jakiś Polak czuje się winni to niech przeprasza ja nie czuje się winny tej zbrodni i nie ma mowy żeby władze Polski przepraszały za to bo państwo polskie nie zorganizowały tej zbrodni, ja nie oczekuje żeby randomowi Ukraińcy przepraszali za Wołyń ja jedynie oczekuje zeby przestali czcić