Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@lIENll: Czekaj #!$%@?, jakie 50 fps jak transmisja nie ma takiego klatkarzu? Nawet VAR ma z tym problem bo przez 24 fps trudno ocenić sytuację na centymetry a Viaplay będzie w 50 klatkach nadawać? To jest #!$%@? i w 50 klatkach to będzie ich logo się wyświetlać a reszta standardzie
  • Odpowiedz
@WUJICO: Być może. Natomiast masa ludzi odejdzie bo Lewy odchodzi z Bundesligi, do tego mieli masę promocji… prędzej czy później podwyższa cenę i zobaczymy czy się nie przejada.
  • Odpowiedz
@lIENll: 1280x720 w 2022 roku. JA #!$%@?. Telefony mają wyższą rozdzielczość. To jest żenada. 1080p to minimum, a na telewizorach z odpowiednimi DRMami powinno być dostępne 4k. Teraz ciężko kupić telewizor, który nie jest 4k. Żenada.
  • Odpowiedz
  • 0
@kinesin1000: pewnie niewiele jak na cały kraj. Dla zwykłego człowieka zgaduje że 720p by wystarczyło na codzien (tym bardziej że jeszcze parę lat temu standardem było 540p) dla mnie byle hd działało na wiosce i jestem zadowolony
@lIENll: co nie zmienia faktu że to jest żart że gruba kasę jaka sobie życzą to mogliby zaoferować wyższa jakość
  • Odpowiedz
Np mi się nie chce

@hosearkadiomorales: a mi się chce, bo takie #!$%@?ństwo należy tępić. To będzie pierwszy sezon od dawien dawna, gdy będę oglądał pirackie streamy premierleague ale tym #!$%@? z viaplay płacić nie zamierzam.

Czy jest w ogóle jakaś alternatywa? Streamy z jakiejś angielskiej tv? Ważne, żeby działało w PL bez żadnych kombinacji i było przynajmniej 1080p. Może być nawet drożej od viagówna.
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: andrzeju, nie denerwuj się. ( ͡° ͜ʖ ͡°) też mnie to #!$%@?, ale nic legalnego i nawet droższego nie znajdziesz. poza tym miałem tego viapleja dość krótko ale mialem i nie odczułem żeby ta jakośc była tak skrajnie tragiczna żeby nie dało się ogladać. nie wiem, może naczytalem sie tutaj tyle negatywnych komentarzy, ze spodziewałem się totalnej sieczki a było po prostu przęcietnie. mnie bardziej
  • Odpowiedz
  • 0
@hosearkadiomorales: jak mam się nie denerwować ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to dla mnie jest niedopuszczalne, żeby firma bez odpowiedniej infrastruktury (niska rozdzielczość, częste awarie, opóźnienia) mogła w ogóle wygrać przetarg na transmisje tak poważnej ligi i nie zamierzam dokładać do tego swoich pieniędzy. Taka fuszerka w 2022 to skandal, zarówno ze strony viaplay jak i władz ligi, które sprzedały prawa do transmisji.
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: ja też nie ogarnaim jakim cudem udało im się kupić ligę angielska. i to na aż sześć #!$%@? lat. czyli za pięć lat dalej bedzie 720? pozostaje mieć nadzieje, że bedą leciały non stop skargi itp i w końcu postanowią coś z tym zrobić (chociaż wątpie).
  • Odpowiedz