Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Kredyt hipoteczny 2400
Czynsz, media 1000 (mieszkanie prawie 80m2)
Jedzenie 2200
Paliwo 700
Ciuchy, dentysta 1500
+ Pierdoły których nie ma sensu wyszczególniać: jakieś 1000 zł
Razem: 8800 zł xD
Większość na 2 osoby na szczęście.
Jak wy tu k---a żyjecie zarabiając 3-4k, nie dostając jakiejś starej nory w bloku po babce xD
#polska #zalesie #gospodarka #przegryw #kredyt #nieruchomosci #zarobki #inflacja
@koniecswiatajestbliski: zacytuj gdzie tak napisałem, albo jesteś debilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LatajacyJeczmien: to tak nie przyjmuj, bo moja partnerka jak 10 zł przejada to jest maks., chyba tylko w weekendy xD No i skąd ci się wzięło 33 zł skoro 2200 na 22 dni to jest 100 zł dziennie?
@Filipterka25: gdzie jest napisane, że na miesiąc głąbie xD?
@sikalafou: To czym się żywisz, 2,2k na dwie osoby to starczy na dwa tygodnie maksymalnie. Post mieliście czy coś? Freeganizm?
@sikalafou: Za 10-15 złotych nie da się być wege, jak się nie grzebie w śmieciach. Coraz lepsze te bajki piszesz xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@sikalafou: A woda to kranówa xD
@sikalafou: Wydatki żywieniowe suigerują freeganizm, a 2400 kredytu za 80 metrowe mieszkanie majaki, a co?
@Filipterka25: polaris z biedronki ( ͡° ͜ʖ ͡°)