Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
greedy_critic +411
Baba pokłóciła się z mężem.
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
źródło: image_picker_BC449A90-FAB4-4743-80FB-C0B584176606-28700-0000263E5855C2BC
Pobierz

FILMOWE PREMIERY – CZERWIEC 2022
Ulalala – Ponton, teraz to zaszalałeś z tym deadline’em – pomyślał Jurek, kiedy zobaczył datę wpisu czerwcowych premier filmowych. I masz mordeczko rację – tym razem miałem duży problem z selekcją filmów, szczególnie że ktoś mi zabrał opisy dwóch najbardziej wyczekiwanych tytułów tego miesiąca. Na szczęście jednak i mnie udało się coś wybrać – co ciekawe, większości typów dostarczył nam Netflix. Wcale mnie przy tym nie zdziwi, kiedy ilość tego dobra okaże się nie tak znów duża, ale pamiętajmy też, że ta platforma streamingowa wciąż potrafi zaskoczyć. Mam nadzieję chociaż na chill seans wieczorową porą w dobrym towarzystwie i z zimnym napojem niskoprocentowym. Standardowo razem z Jurkiem zapraszamy na nasz potencjalny TOP 10 kolejnego miesiąca.
#film #filmy #kino #filmnawieczor #netflix #hbomax #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1655921925qnhEKqosSP0Heg30oZl4Wb.jpg
Pobierz