Zrobiłem odprawę przez aplikację Wizz na lot Podgorica Katowice i mam info że podgrorica nie akceptuje elektronicznych kart pokładowych i mam sobie wydrukować, ale na tej karcie do druku jest info że "To nie jest karta pokładowa". To co ja mam wydrukować? #wizzair #podgorica #czarnogora #loty #samoloty #lotnictwo
@Ksiunc: zaloguj sie na stronie i tam znajdziesz karte pokładowa, a na check in to pewnie Cie skasuja duzo za taki wydruk wiec nie ma co na nich polegac
@Ksiunc: na maila powinieneś dostać po odprawie i to drukujesz, swoją drogą jak byłem 3 latam temu w czarnogorze to przechodziły karty jako pdf telefonie (wydrukowane i tak miałem na wszelki wypadek)
@cebulandia: @marek361: @KolczyQ: ok pobrałem tą niby kartę po angielsku i okazało się, że na tej po polsku nie było info, że zapewnią mi kartę na lotnisku. Po prostu to zdanie na wersji polskiej było ucięte xD
@wiewi0: tak kartę dostałem za darmo przy stanowisku nadania bagażu. Miałem wydrukowany ten kwitek który przysłali zamiast karty pokładowej, ale chyba nie był potrzebny w wersji papierowej bo widziałem, że na telefonie też przyjmowali.
#wizzair #podgorica #czarnogora #loty #samoloty #lotnictwo
Też lecę za dwa dni z Podgoricy i mam identyczna sytuację, mam coś jeszcze przygotować oprócz dowodu?