Aktywne Wpisy

Tacho_ +20
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia

mickpl +663
Z okazji końca wakacji kredytowych to mam taki szalony pomysł dla rządu, bo faktycznie trzeba coś z tym zrobić.
Niech ludzie płacą raty tak jak się umówili z bankiem.
Kontrowersyjne, wiem.
#kredythipoteczny #wakacjekredytowe #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Niech ludzie płacą raty tak jak się umówili z bankiem.
Kontrowersyjne, wiem.
#kredythipoteczny #wakacjekredytowe #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc259a9d7ce916454c87f33fa00d57b6f29b13b53380b633d434e40260f51293,q70.png)
#pyrkon #poznan
Dworzec w Poznaniu to najbardziej debilny dworzec w Polsce.
Wy nie macie w pyrowskich szkołach matematyki, że Was tam uczą liczyć w taki sposób? Czy jesteście takimi fanami Gwiezdnych Wojen, że też postanowiliście numerować wszystko od dupy strony?
"Pociąg intersyty ze stacji x do stacji y, odjedzie z peronu 4a tor 57". I już wiesz, że jesteś w czarnej dupie.
Stoisz na peronie czwartym, słyszysz komunikat, że z peronu
Zacznijmy od tego, że dworzec jak i cały ten teren nie należą do miasta tylko do spółki spod znaku januszowego wąsa czyli PKP. Gdy miasto chciało wykupić dworzec i ogarnać go tak jak to powinno wygladać to usłyszało, że nie. Nie bo nie. Teraz natomiast miasto jest mamione obietnicami czego to tam nie zrobią na tym dworcu... Kusi mnie by dookoła tej tragedii poustawiać tabliczki z napisem Warszawa.
@niochland: Zapomniałeś o karczmarzu, który prosi cię byś ubił 5 gołębi łażących