Aktywne Wpisy

cirilla1989 +727
Może to dziwne/śmieszne a może nie. 80% klientami kwiaciarni przy cmentarzach są panowie którzy stracili zony/partnerki i kultywują ich pamięć przychodzac nawet 2x w tygodniu zapalić znicza czy kładąc kwiatka. To tak z moich obserwacji z pracy. Smutna prawda o kobietach trochę.
#praca #pracbaza #pamiec #niebieskiepaski #kultura
#praca #pracbaza #pamiec #niebieskiepaski #kultura

SzubiDubiDu +140
źródło: american visit poland
Pobierz

25 kwietnia kupiłem pierwszą w życiu kierownicę nawet tego nie planując,tak przypadkiem wpadło mi ogłoszenie w oko, g29 nówka za 650zł, to grzech było nie kupić, no i się zaczęło. Ledwo tydzień minął i już miałem thrustmastera t300 rs gt(też się okazja trafiła), logitech sprzedany( nawet 2 tyg go nie miałem ) Dokupiłem tlcm i th8a i zabawa od razu ciekawsza, ale słabnący ffb przez nagrzewanie bazy mnie irytował no i pozycja przy biurku niewygodna. Kupiłem stelaż z fotelem i zamówiłem kolejną bazę firmy o której istnieniu przed 24 kwietnia nawet nie słyszałem, Fanatec, z racji,że csl dd nie do dostania, kupiłem używane csw 2.5 chociaż ciągle czekam na dd i pewnie w końcu kupię. Także nie minęły 2 miesiące a ja już trzecią kierownice mam ¯\_(ツ)_/¯
To teraz wypadałoby tylko się nauczyć jeździć xD
#simracing
Skoro już miałeś
Poszukaj sobie pedałów tlcm, warto wymienić, w sim racingu load cell to podstawa. W zasadzie każdy kto w tym dłużej siedzi mówi,że najważniejsze są pedały, później baza.
A to że nie ma przez cały czas pełnej mocy to wiadomo, ale widziałem dużo testów i 8nm jednak dodaje sporo immersji w stosunku do 5nm i poprawia odczucia z jazdy, także wolałem trochę dopłacić i mieć spokój. Nawet 8nm skręcone do 5nm jest mocniejsze od 5nm podkręconego na max (według
Będę miał coś takiego jak na zdjęciu,jedna cześć gotowiec, drugą zrobię sobie z
źródło: comment_1655415874RO2lFGN7l0jJq1sslQQqVR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://www.olx.pl/d/oferta/fotel-gamingowy-kokpit-kierownica-gamingowa-CID99-IDOuzqN.html
Komentarz usunięty przez autora
@Mjut93:
źródło: comment_1655507616HesHjSsb4YUOkfg9n4z1Rm.jpg
Pobierz