Wpis z mikrobloga

@F1A2Z3A4: OP sam napisał, że to konkretne auto to jego fanaberia, a ty mi tu piszesz o jakichś potrzebach? Próbujesz racjonalizować nieracjonalny ruch. Przestań.
  • Odpowiedz
@reaper1: gratulację, sam od prawie dwóch lat odkładam na auto i za kilka miesięcy spełnię swoje marzenie. Audi a5, trochę za ponad połowę twojego auta. Ale mam 23 lata i jeszcze nie mam zbyt dużego stażu w pracy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@reaper1: gratulację, sam od prawie dwóch lat odkładam na auto i za kilka miesięcy spełnię swoje marzenie. Audi a5, trochę za ponad połowę twojego auta. Ale mam 23 lata i jeszcze nie mam zbyt dużego stażu w pracy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No to bardzo nieźle, fajnie, że w tak młodym wieku dasz radę :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@reaper1: fajnie, a jak się dorobić takiej furki?

Najpierw niewielki, po kilku latach splata i sprzedaż rzeczy, zwrot kasy. Później odkładanie ile się da, będąc w pobliżu 40lat łącznie uzbierałem tyle, co nic, więc nakradłem :)

A tak serio, to odkładać, zbierać, obrać sobie jakiś cel, wyznaczyć maksa jaki można miesięcznie rozwalić żeby też z gołą dupą nie latać, dostać spadek (żarcik).
  • Odpowiedz
nie wiem, czy gratuluję. Kupowanie samochodów droższych niż 50% rocznego dochodu, przez osoby prywatne budzi we mnie "mieszane" uczucia.

@MEKORRO: idź na pochód 1 majowy bo tutaj twoje uczucia gówno nas obchodzą
  • Odpowiedz