Aktywne Wpisy
Qontrol +45
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
mati1990 +172
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
Prezent na 40stke. Szkoda tylko, że człowieka stać dopiero w wieku 40lat, ale dobre i to.
Faktycznie i u mnie miał znaczenie przy wyborze auta :)
Na 40stke postawiłem sobie taki cel, taki miałem pomysł.
@reaper1: na czterdzieścistke?
Pogadaj z kolegą Mokorro
tak, co nie zmienia faktu, że ten zakup jest podyktowany irracjonalnymi względami.
Komentarz usunięty przez autora
Mordo, to zdanie świadczy o tym, że nie rozumiesz jak działa jedzenie. Jak ja mam z tobą rozmawiać?
"Powiedz mi teraz jaką masz korzyść poza zarobionymi pieniędzmi z mieszkania, które oddajesz komus na rok"
No błagam XD
@MEKORRO: Może tak. A nawet jeśli tak, to... co z tego
Nie wszystko się robi racjonalnie. A jak @reaper1 morda się cieszy to bardzo dobrze, o to chodzi.
@F1A2Z3A4: fikoł
@F1A2Z3A4: fikoł
@F1A2Z3A4: bo te same rzeczy można zrobić autem za 50% ceny, co zresztą już pisałem.
Co do mieszkania, różnica jest taka, że po 5 latach wartość nieruchomości najprawdopodobniej wzrośnie, samochodu najprawdopodobniej spadnie i to znacznie, z resztą skoro muszę
Ni ma :(
Ciężko znaleźć używane takie, które ma wszystko co chciałoby się mieć :(
@MEKORRO: tak, a co?