Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@reaper1: ehhh jedyne czego zazdroszcze to wybierak skrzyni biegów, bardzo mi sie podoba ten wzór a'la przepustnica z Top Gun. U mnie jest tylko taki mały joystick :(

Faktycznie i u mnie miał znaczenie przy wyborze auta :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@reaper1: Gratulacje, na 40-stkę bo teraz jakoś się dorobiłeś, teraz biznes się udał, teraz emigracja się opłaciła? Mam mniej i wolałbym dorobić się wcześniej

Na 40stke postawiłem sobie taki cel, taki miałem pomysł.
  • Odpowiedz
@F1A2Z3A4: > "spełnia Twoje zachcianki, lub sprawia przyjemność, a fizycznie na końcu nic z niej nie zostaje i nie jesteś w stanie jej sprzedać"

Mordo, to zdanie świadczy o tym, że nie rozumiesz jak działa jedzenie. Jak ja mam z tobą rozmawiać?

"Powiedz mi teraz jaką masz korzyść poza zarobionymi pieniędzmi z mieszkania, które oddajesz komus na rok"
No błagam XD
  • Odpowiedz
po pięciu latach

@F1A2Z3A4: fikoł

I nie rób wykrętek, że masz z niego energię

@F1A2Z3A4: fikoł

przy aucie olałeś takie ''detale'' jeden do jednego zrównując go z akcjami na giełdzie

@F1A2Z3A4: bo te same rzeczy można zrobić autem za 50% ceny, co zresztą już pisałem.

Co do mieszkania, różnica jest taka, że po 5 latach wartość nieruchomości najprawdopodobniej wzrośnie, samochodu najprawdopodobniej spadnie i to znacznie, z resztą skoro muszę
  • Odpowiedz