@dssport: Praktycznie na stadionie nie było trybuny gości, kibicie wszędzie byli wymieszani. Musiałem to przegapić, bo nie widziałem żeby się ktoś bił. Pewnie dwie dumne bojówki jakiś potężnych polskich klubów się spotkały ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pan_Z: 3 sektory były gości. Wiem bo na jednym siedziałem. GG, FF i EE były trybunami gości i tam sprzedawał PZPN. Oczywiście, że dumni potomkowie husarii wywiesili swoje flagi i później ich pilnowali zamiast mecz oglądać
@Pan_Z: i tak i nie. Było sporo starszych osób i dzieciaków oraz normalnych ludzi którzy niestety tam trafili. Właśnie dlatego było w pierwszej połowie śpiewane "w---------ć".
@Pan_Z Mieszkam w UK o którym, mówiło się ze to skupisko Polskiej patologii na emigracji ale to Holandia, jest numerem jeden z tego co wiem od rodziny i znajomych.
@Ciamon: Ciężko mi porównać, w Holandii jestem kilka dni, bo pomagam ciotce w przeprowadzce. Akurat się tak złożyło, że był mecz w Rotterdamie to sobie pojechałem :p
@Pan_Z: ja w Holandii nie byłem ale bylem w Brukseli i siedzialem na polskim sektorze, co prawda nikt się nie naparzał między sobą jak to widziałem miało miejsce w Holandii, ale co do reszty to to samo co napisałeś, i ten wielce zorganizowany doping i darcie ryja co chwilę że " łapy w górę kuuuuuurwaaaaa, wszsycy łapy w goóóóóóreeeeeee.. Ilość Sebastianów na metr kwadratowy biła rekordy.
@Pan_Z: Nie wiem skąd zaskoczenie. Za łebka chodziłem na mecze i do tej pory pamiętam, że „kibicerka” przyciągała w 90% patusów. Sebastiany z Dżesikami tylko czekali na sobotnie popołudnie żeby móc wylać kloakę na gości z Wągrowca ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pan_Z: A dołóż do tego naszych znajomitych emigrantów. W Holandii wylądowała największa patola, zachęcona zarobkami za teoretycznie łatwą robotę. No i ziółko. MORDO! TAK TRZEBA ŻYĆ HUEHUHUEHEUE
W sobotę od rana tankowana wóda i rozgrzewka na meczyk
Na meczu apogeum patusiarstwa, do rana pita berbelucha bo remis jak wygrana i "my im pokazali"
Ilość Sebastianów na metr kwadratowy biła rekordy.
źródło: comment_1655028413t60x08i8fb8Xb7guMJCfeq.jpg
Pobierz@Pan_Z: Najpierw zapytałeś, jak dojść na dworzec, a potem, czy ma konto na wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)