Aktywne Wpisy
Joxek +14
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +43
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
#ciekawostki #statystyka #uk
Nieoficjalnie grubo ponad 20% i najszybciej i ich przybywa
Więc jak za 20-30 lat powojenne dziadki z wyżu demograficznego poumierają to nagle tych kolorowych zamiast 20% będzie 40-60%.
@hiperchimera: no, bez kitu. Wczoraj mnie i mojego sąsiada przywiązali do kaloryfera w piwnicy jak sobie szliśmy po buraczki do obiadu i potem wciskali nam na siłę do mordy tabletki zmieniające płeć. Płakaliśmy w przerażeniu, a kiedy mój sąsiad krzyknął: "dlaczego nam to robisz?!!11!", to wtedy główny złoczyńca ściągnął kominiarkę. Liderem bandy okazał się sam Donald Tusk, który odpowiedział nam
@chemik_kieszyk: Głupoty piszesz. Masz na obrazku pokazane jak byk, że liczba nie idzie w parze z siłą polityczną. Jeśli by tak było to wpływ żydów byłby pomijalny, a wydaje się, ze nie jest.
Komentarz usunięty przez autora
@adamsowaanon: bzdura, w drugim i trzecim pokoleniu dzietność bardzo spada, możesz sobie znaleźć przewidywania dla każdej z grup etnicznych i nie będzie to 50% xD Jak znajdę to zalinkuję
@hiperchimera: Naturalne elity. A moze masz jakieś inny wyjasnienie dlaczego taka wiekszość ulega wpływowi takiej mniejszości?
@hiperchimera: raczej 0,5% na 99,5%