Aktywne Wpisy
dwa__fartuchy +48
Cześć koleżanki i koledzy ʕ•ᴥ•ʔ
Przychodzę dziś z mini ogłoszeniem:
Zadbajcie o to, aby w recepcie był wpisany Wasz aktualny adres, pod którym przebywacie, żeby w razie pomyłki nie trzeba było prosić policji o pomoc w znalezieniu Was. Do e-recept można dopisać numer telefonu, więc polecam uzupełnić również taką informację.
Koniec ogłoszenia, miłego wieczoru (。◕‿‿◕。)
#dwafartuchywaptece #apteka #farmacja #zdrowie #leki #
Przychodzę dziś z mini ogłoszeniem:
Zadbajcie o to, aby w recepcie był wpisany Wasz aktualny adres, pod którym przebywacie, żeby w razie pomyłki nie trzeba było prosić policji o pomoc w znalezieniu Was. Do e-recept można dopisać numer telefonu, więc polecam uzupełnić również taką informację.
Koniec ogłoszenia, miłego wieczoru (。◕‿‿◕。)
#dwafartuchywaptece #apteka #farmacja #zdrowie #leki #
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks
Moja dziewczyna narzeka na seks. Problem, że nie wiem już co mam zrobić. Mówi, że jest nudno i ciagle to samo. Ale ona nic nie wykazuje, oczekuje, że ja zrobię wszystko. No ale są co chwile jakies problemy. Ta pozycja nie bo boli, w trakcie seksu nie zmieniamy pozycji bo jak wychodze to ona juz traci podniecenie. A jak wkładam to często ją
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks
Moja dziewczyna narzeka na seks. Problem, że nie wiem już co mam zrobić. Mówi, że jest nudno i ciagle to samo. Ale ona nic nie wykazuje, oczekuje, że ja zrobię wszystko. No ale są co chwile jakies problemy. Ta pozycja nie bo boli, w trakcie seksu nie zmieniamy pozycji bo jak wychodze to ona juz traci podniecenie. A jak wkładam to często ją
te bezmózgi wrzucają tęczowy papier toaletowy w różne miejsca i czują się dowartościowani xD
#bekazprawakow
To juz koniec tagu #neuropa?
Podniesiecie sie po takiej orce?
@Baciar93: #!$%@?ć patostreamy, walki patusów i co tam jeszcze oglądasz "intelektualisto"
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: a gdyby można było rozpoznać orientację seksualną na etapie życia płodowego, to czy aborcja z powodu homoseksualizmu byłaby w rzeczpospolitej psychoprawicowej dopuszczalna czy niezbędna? |૦ઁ෴૦ઁ|