Aktywne Wpisy

DFWAFDS +28
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +36
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po

- podpisalem unowe wstępną sprzedazy działki - wziąłem duuuży zadatek.(chyba cie #!$%@?, noeruchomosci beda drozec, inflacja jest!!!)
- kupilem nowy samochod - no ok, nowy 2 letni, bo uwazam, ze nowe są dla bogoli (#!$%@? mnie, kryzys idzie, nie pora, nie pora).
No i teraz tankuje podtlenek biedy po 3.5 do fury, ktora pali 6l gazu i popijam kapuczine, przegladajac okazje na działki xD A mój samochod jest w tej chwili wart z 50% wiecej niz gdy go kupilem xD
A, zapomnialbym, jeszcze w tamtym roku we wrzesniu dostalem oferte zeby sprzedac firme xD, nie mialem tego w planach i sie wachalem, ale intuicja mi mowila, zeby wykozystac okazje, wiec w koncu tak zrobilem xD a drugie xD, bo potem sie nudzilem, wiec postanowilem zobaczyc co to te kryptowaluty na powaznie i trafilem na ekplozje szitow...
Nie wyobrazacie sobie, jak super sie z tej perspektywy czeka, az swiat zapłonie :D
#nieruchomosci #inwestycje #chwalesie #oswiadczenie
No i fakt że prowadziłeś własną firme, to jest najlepszy sposób żeby się wzbogacić.
Dobrze że się chwalisz, może ktoś
w co teraz zainwestowałeś gotówkę z firmy i działki? i z ciekawości, czym się teraz zajmujesz, jak sprzedałeś biznes?
Jak coś to po prostu nie chciało mi się wertować profilu w poszukiwaniu poszlak
@bb89: spalanie takie pokazuje podczas jazdy na gazie - gaz fabryczny, ale mimo wszystko podobno trochę jest to oszukane, nie mierzyłem nigdy tak super dokładnie, tankuje do pełna za ~110zł i ze 2 razy patrzyłęm tylko czy przejade na tym 400km - zawsze robie więcej, więc dalej nie drążę, bo uznaje, ze do póki robie 100km za mniej niz 30zł