Wpis z mikrobloga

Tfu tfu, żeby nie zapeszac, ale jak tylko wybuchala wojna to mimo porad, ze to zly pomysl, zrobilem 2 rzeczy:
- podpisalem unowe wstępną sprzedazy działki - wziąłem duuuży zadatek.(chyba cie #!$%@?, noeruchomosci beda drozec, inflacja jest!!!)
- kupilem nowy samochod - no ok, nowy 2 letni, bo uwazam, ze nowe są dla bogoli (#!$%@? mnie, kryzys idzie, nie pora, nie pora).

No i teraz tankuje podtlenek biedy po 3.5 do fury, ktora pali 6l gazu i popijam kapuczine, przegladajac okazje na działki xD A mój samochod jest w tej chwili wart z 50% wiecej niz gdy go kupilem xD

A, zapomnialbym, jeszcze w tamtym roku we wrzesniu dostalem oferte zeby sprzedac firme xD, nie mialem tego w planach i sie wachalem, ale intuicja mi mowila, zeby wykozystac okazje, wiec w koncu tak zrobilem xD a drugie xD, bo potem sie nudzilem, wiec postanowilem zobaczyc co to te kryptowaluty na powaznie i trafilem na ekplozje szitow...

Nie wyobrazacie sobie, jak super sie z tej perspektywy czeka, az swiat zapłonie :D

#nieruchomosci #inwestycje #chwalesie #oswiadczenie
Pobierz mazaken - Tfu tfu, żeby nie zapeszac, ale jak tylko wybuchala wojna to mimo porad, ze...
źródło: comment_1654786985m0fNgnQFPzkFSihL7QcxdW.jpg
  • 18
@mazaken: nie no super, po pierwsze to dej troche hajsu jak nie masz co z nim zrobić, a po drugie gdzie te okazje na działeczki? bo ja próbuję okolice Wrocławia i póki co słabo
@Hylfnur: po pierwsze kto powiedzial, ze nie mam co z nim zrobic :D, a po drugie no to coz - ja jestem z Lublina i obecnie np. Targuje sie z działka, ktora ma operat na 240.000 i za tyle byla wystawiona, juz obnizyli na 200k - wtedy zadzwonilem z propozycja 160k i od tygodnia mysla, ale nikt nie kazal mi #!$%@? ani nie powiedzial, ze bez szans.
@Kolczaneiro: @kosmita: zasadniczo moje wypociny na wypoku są do przesledzenia - wszak nie pisze z anonimowych. Ale coz, nikt mi nie musi woerzyc - nie mam ani interesu w tym, zeby tu bajki opowiadac, ani w tym, zeby koniecznie mi wszyscy wierzyli. Po po prostu właśnie oglądałem inną działke ktora tez ma moim zdaniem bardzo spoko cene i tak mnie naszlo, ze mam zajebistego farta ostatnio xD a wole sie
@mazaken: nic tylko pogratulować. I to nie że udało Ci się akurat wycelować w czasie te transakcje, bo to raz sie uda a raz nie. Bardziej że robisz to co Ci wychodzi z własnych przemyslań, a nie to co jest akurat modne. W biznesie nalepiej wychodzisz idąc na przekór mądrości ulicy.
No i fakt że prowadziłeś własną firme, to jest najlepszy sposób żeby się wzbogacić.
Dobrze że się chwalisz, może ktoś
@mazaken: jeśli to prawda, to gratulacje!
w co teraz zainwestowałeś gotówkę z firmy i działki? i z ciekawości, czym się teraz zajmujesz, jak sprzedałeś biznes?
@Vateusz23: @GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: @bb89: Zgadza się - skoda 1.2
@bb89: spalanie takie pokazuje podczas jazdy na gazie - gaz fabryczny, ale mimo wszystko podobno trochę jest to oszukane, nie mierzyłem nigdy tak super dokładnie, tankuje do pełna za ~110zł i ze 2 razy patrzyłęm tylko czy przejade na tym 400km - zawsze robie więcej, więc dalej nie drążę, bo uznaje, ze do póki robie 100km za mniej niz 30zł
@mazaken: trzymam kciuki i życzę sukcesów! Zawołaj jak będziesz pamiętał na przyszłość. I daj znać jaka knajpa, gdzie i jakie żarcie, to się chętnie zatrzymam na trasie, choćby powiedzieć kelnerce, że przegryw pozdrawia Mirka i chcę zobaczyć minę jakiejś młodej juleczki kelnereczki ;)