Wpis z mikrobloga

@Mikstolar: Chyba oglądaliśmy inne mecze :D Ja tam nie widziałem podchodzenia wysoko i pressingu. Za to widziałem zupełnie odwrotny obrazek, typowy dla "polskiej myśli szkoleniowej" - podwójne zasieki przed własnym polem karnym (a czasem zaczynające się już w polu xD) i do tego laga na osamotnionego Lewandowskiego jak przypadkiem któremuś piłka spadła pod nogi xD Znowu gramy archaiczną piłkę rodem z początku lat 90.
  • Odpowiedz
  • 0
@klawiszs O jaką stawkę? Liga Narodów w zamyśle ma zastępować mecze towarzyskie, więc skończcie bić pianę, bo to nie był żaden ważny mecz.
  • Odpowiedz
@sebastian_burczynos: to się popisałeś ekspercie xD Belgia to europejski absolutny top a nie średniak. 3 drużyna świata i cwiercfinalista euro który przegrał triumfatorem Włochami. Naszpikowana gwiazdami, w tym najlepszym piłkarzem premier league i top 3 do zlotej pilki. Nie mówię że to wypadek przy pracy, tylko w miarę miarodajny wynik jak na nasz potencjał, może ta 1-2 bramki za dużo.
  • Odpowiedz
  • 0
@sebastian_burczynos Szkoda mi trochę czasu na rozmowy z takim dzbanem jak ty, ale no ostatni raz się wypowiem. Belgia w rankingu FIFA zajmuje 2 miejsce, ale dla ciebie to średniak europejski. Od reprezentacji wymaga się solidnych występów w meczach o stawkę typu Euro, Mundial, a nie w ogórkowym turnieju, który ma zastępować sparingi. 6:1 to sromotna porażka, ale lepiej przyjąć raz kubeł zimnej wody i przegrać wysoko, niż przegrać 3 mecze
  • Odpowiedz