Aktywne Wpisy

jedz_se +811
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.

#kanalsportowy #weszlo
źródło: comment_16547529452BY7pWMd8ExPnWor6SmV18.jpg
PobierzNie tłumaczy to klęski, ale jednak to zupełnie co innego niż np. mecz eliminacyjny.
- Polska wygrywa w meczu o pietruchę w lidze narodów- "panowie jest dobrze, widac progres ekipy, widac ze zmiana trenera i taktyki pomaga"
- Polska przegrywa w meczu o pietruchę w lidze narodów- "kuwra mecz o nic, skład na próbę, nikt sie nie spina"
Nikt sie nie spina xD tylko czemu to polacy dostają cały czas w tubę albo grają takie padło że memy można robić
Te dwa zdania sobie przeczą, albo się gra wysoko i pressuje, albo się nie doskakuje. Jak się nie doskakuje, to nie
@Atomus: Nikt nie mówi że jest super, ale argument "Liga Narodów to nie jest mecz o stawkę tylko odpowiednik towarzyskich" to żaden argument. Jaką różnicę sprawia piłkarzowi czy gra na Mundialu czy w Lidze Narodów, skoro nie potrafi utrzymać piłki przy nodze na przestrzeni 3 metrów?
Z zespolami takimi jak Dania, Austria, Chorwacja, Czechy, Szwajcaria, Wegry, Walia powinnisny grac w miarę porownywanie.
Natomiast w
@Mikstolar: Strach pomysleć jakby się skończyło gdyby Belgowie grali na poważnie.