Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ostatnio zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w branży filmów dla dorosłych. Niestety kompletnie nie wiem jak się w to wkręcić. Jeśli chodzi o kwestie techniczne to myślę że się nadaję bo mam bardzo pokaźny sprzęt 23/17, w miarę umięśnioną sylwetkę i wysoki wzrost. Nad skillami musiałbym trochę popracować ale nawet na ten moment nie jest źle. Jestem raczej długodystancowcem i z kondycją u mnie całkiem dobrze. W Polsce z tego co się orientuję to ta branża leży niestety. Myślałem ewentualnie nad znalezieniem sobie partnerki i pokazami na kamerkach. Ale obawiam się że zarobki z tego będą marne. Myślałem też nad wyjazdem do Czech albo innego kraju. Raz że branża bardziej rozwinięta a dwa - większa anonimowość. Co myślicie? Ktoś ma jakieś doświadczenie w tych tematach i może coś poradzić?

#erotyka #seks #niebieskiepaski #kariera

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62a05562af62711cf5c3eef7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Jak znajdziesz dobrą laskę, a najlepiej dwie, to zarobisz na kamerkach.
Generalnie jakakikolwiek sexwork to zajęcie dla dziewczyn - jest na nie niebotycznie większy popyt.
Ciebie bez dziewczyn będą oglądać tylko geje i zarobisz dużo mniej.
  • Odpowiedz
wielkoscmaznaczenie: jeśli to nie bait to:

- zrób sobie dobre zdjęcia: morda, cała sylwetka z przodu i tyłu, flak w zwisie i w stójce, mogą być fotki z różową POV w środku,
- dodatkowo zdjęcie z linijką, centymetrem wskazującym długość i obwód wraz z podpisem,
- w Polsce nie zaszalejesz, ogarnij w necie producentów i pisz do nich w sprawie castingów i co i jak
- szukaj w Czechach, Niemczech, Hiszpanii, być może zaproszą cię na zdjęcia, ale nie wiadomo czy pokryją
  • Odpowiedz
bo mam bardzo pokaźny sprzęt 23

@AnonimoweMirkoWyznania: 23 to na granicy mikrusa/średniej

18-22 to mikrusy, mikro-penisy, poniżej 18cm to żaden facet nie ma, nawet noworodki mają większe. 23-25 to średnia, 25-30 to ponadprzeciętny, a 30cm+ to khutas gigant zapładniacz
  • Odpowiedz