114 - sobotnia seteczka z Mireczkami, podczas której: • przejechałam żabę :< • zjadłam robaka :< • w Maku w NGD zrobiłam skomplikowane zamówienie — kawa i cola i czekałam najdłuzej :< •myślałam, że złapałam gumę :< • znowu zjadłam robaka :< • pojechaliśmy zupełnie nie tędy :D ♥ pyknęła 100 w mniej niż 4h. Miało być tempo turystyczne, wyszło inaczej 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ ♥ było cudownie, polecam tych wykopowiczów! <3 12 - takie tam kręcenie bez celu 53 - pojechałam zobaczyć Jana Pawła II Atrydę XD
Jestem tym, co można by nazwać pre-czerwiem. Moje ciało ma około siedmiu metrów długości i nieco ponad dwa metry średnicy, atrydzka twarz umieszczona jest na jednym końcu, w miejscu, gdzie zwykle mają ją ludzie, ramiona i dłonie (wciąż zupełnie rozpoznawalne jako ludzkie) znajdują się tuż poniżej. Moje nogi i stopy? Cóż, uległy prawie zupełnej atrofii. To tylko płetwy, naprawdę, i przewędrowały na tył ciała. W sumie ważę w przybliżeniu pięć dawnych ton.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
114 - sobotnia seteczka z Mireczkami, podczas której:
• przejechałam żabę :<
• zjadłam robaka :<
• w Maku w NGD zrobiłam skomplikowane zamówienie — kawa i cola i czekałam najdłuzej :<
•myślałam, że złapałam gumę :<
• znowu zjadłam robaka :<
• pojechaliśmy zupełnie nie tędy :D
♥ pyknęła 100 w mniej niż 4h. Miało być tempo turystyczne, wyszło inaczej 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
♥ było cudownie, polecam tych wykopowiczów! <3
12 - takie tam kręcenie bez celu
53 - pojechałam zobaczyć Jana Pawła II Atrydę XD
#2137 #diuna
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #rower #ruszgdansk
Skrypt | Statystyki
@RakunG: papieża samolotu jeszcze nie wyczaiłam
@Zgrywajac_twardziela: było mi bardzo smutno z powodu tej żaby :<
@Zkropkao_Na: Tylko dwa na takim długim dystansie?
Chyba nawet się mijaliśmy na R9 xD
o, w którym momencie?
@KremowkaPapieska: w Gdańsku jest też kościół, który wygląda jak skocznia, nawet ma ładny pas po środku dla skoczków( ͡º ͜ʖ͡º)
@prostamol_mirko: Bergiela znaczy się?:D
Nie, lubię żyć, a tempo 30+ nie jest dla mnie