Wpis z mikrobloga

@the_morningstar:

ulubiona gra

8/10

Chuopie, czy Ty w ogóle lubisz gry? Moja ulubiona gierka to goticzek 2 noc kruka i wiedźmin 3, obie 10/10 r---------ą system i chłopowi aktywizują neurony takie co chłop nie wiedziałe że ma, takie dobre
  • Odpowiedz
@AntyCentaur: robili te grę 7 mieisecy, co jak na taki czas Wielki szacun.
Ale duże pustki były na mapie trzeba przyznac, mogli je lepiej zapelnic, mam na myśli : puste lotnisko (duze w chuiii) plaża pusta (też bardzo duża)
Co do reszty to w sam raz. Nie za dużo, nie za mało. W takim gta SA to wszystkiego było od zayebania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@the_morningstar: W mało rzeczy grałem, ale GTA Vice City to moja ulubiona.

Fajna historia, super klimat lat 80., rewelacyjna ścieżka dźwiękowa, misje nawet zróżnicowane. Grając za pierwszym razem robiło niesamowite wrażenie, a jak wraca się po latach to też jest naprawdę na plus pomimo upływu czasu.

Jakby zrobili trochę większe lub nieco lepiej zagospodarowane miasto (co już padło w komentarzach), to byłaby gra idealna.

Szczególny plus za stację Wave 103.
  • Odpowiedz
@DopeLifter: Za VC przemawia nostalgia bo większość pokolenia obecnych 24+ grało w to za dzieciaka. Ale tak, Fabularnie i graficznie czwóreczka to było cudo, ale dla mnie ten klimat był deczko zbyt brudny.
  • Odpowiedz
@the_morningstar: ze starszych gier? To Fable na zawsze moim numerem 1, chyba już przeszedłem z 10 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°) brakuje tylko jakichś poziomów trudności, bo w pewnym momencie staje się zwyczajnie za łatwo...
  • Odpowiedz