Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +574

Tarec +248
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

Interesuję się tematyką blockchian/ kryptowaluty od 2-3 lat, ale nigdy nie kodowałem. Chodzi mi po głowie pomysł wyuczenia się kodowania i potem (oczywiście) próbowałbym gdzieś aplikować do pracy.
Czy w ogóle jest jakaś szansa dla mnie, czy traktować to raczej jako hobby? Z tego co widzę to wszędzie potrzebują doświadczonych programistów.
Z angielskim nie mam problemów, za granicą lepiej?
#blockchain #programowanie #solidity #javascript #naukaprogramowania #kryptowaluty
Natomiast popyt na programistów jest mocno skorelowany z cyklami. W poprzednim i tym cyklu jak zbliżał się szczyt ssanie było duże ale potem ludzie stracili pracę jak padały projekty.
Wiem ze on ma coaching 1na1
@to_nie_tak_jak-myslisz: coaching 1 na 1 xD garnki tez sprzedaje? xD w dzisiejszych czasach gdzie darmowych materialow jest od z-------a ogolnodostepnych, wiekszosc jezykow ma mniej lub bardziej zajebiste dokumentacje to czego niby ma nie wiedziec? xD jak juz tagowal krypto to predzej czy pozniej obije sie o rusta, ktorego odpalasz booka i masz wszystko na tacy,
Komentarz usunięty przez moderatora