Aktywne Wpisy

Teuvo +41
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

vieniasn +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1654386886eEAPJpEbQWHnZCUbjuM3Qs.jpg
PobierzTalizman jest tak zalezny od szczescia przy rzucie kostka ze to az smieszne. Masz najmocniejsza postac. Trafia na ciebie smierc, rzucasz koscia. Umierasz lmao xD
Na przełomie wieków katowałem z ekipą #magiaimiecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ ale nie pamiętam żebyśmy doszli do końca xD
źródło: comment_1654467980IgknzkNwO2Ek4fY24DG8Zp.jpg
PobierzJa może jeżeli chodzi o dodatki z planszami to trochę mało obiektywny w tym jestem bo niestety nigdy nie przyszło mi na żywo zagrać w Talismana z takimi dodatkami. Jedynie w wersje na PC tak grałem i to z botami więc jak sobie porównałem "fajność" rozgrywki z rodziną/znajomymi w Talismana podstawowego vs digital wersja z wszystkimi bajerami ale z botami no to
W dodatku Smoki dochodzi też nakładka na wewnętrzną krainę a w Zapomnianych Krainach planszetka łącząca Miasto z Podziemiami.
Skąd jesteś? Wpadam na Talismana xD