Wpis z mikrobloga

Wersow chyba w ta gorna warge tą taką nić do podciągnia sobie wstrzyknela (jak w polikach robią) tak ona sobie warge chyba chciala podniesc, zeby nie miala ksztaltu pontonu xd Wyszlo, ze gorna warga wygląda jak odwrócona Xd Ona jest juz uzalezniona od medycyny estetycznej
#friz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corryand: Nie jestem żadnym rycerzykiem, bo jestem typiarą. Kazałam Ci wymienić zabiegi medycyny estetycznej, a nie operacje. O operacjach wspomniałam, żeby podkreślić że to nie to samo, bo wspomniałeś o biuście. Jeszcze liczysz czy po prostu nie wiesz o czym piszesz? To jest jej ciało, ma prawo robić z nim co chce. Komentując wygląd, a nie zachowanie, nie różnych się niczym od starych plotkar.
Jakie zabiegi zrobiła, że uważasz że
  • Odpowiedz
@philosophy: bo p--------z glupoty i wmawiasz zupelnie co innego rozmowcy niz sie pisze. Z zabiegow co zrobila kazdy widzi, kwas w ust, nic w usta, botoks na czolo, botoks w zuchwe, szticzne brwi permanentne i uniesione. Oporcz tego nie estetyczne a kosmetyczne zabiegi: sztuczne rzesy ktore juz zdjela, sztuczne wlosy doczepione, sztuczne pazury. Cala jest sztuczna i kiczowata.
  • Odpowiedz