Wpis z mikrobloga

• 4
Morfologia listopad 2021, do tego nadciśnienie 150/95 i tabsy na obniżenie. Badania przed wizytą u dietetyka. Choleresterol od 10 lat ponad normę, nadciśnienie ponad 2 lata.
32lata 105kg/190cm.

K---a wystarczyło 6mcy zajebistej diety tfu zajebistego menu i przepisów od ogarniętego dietetyka ,(zawierała dieta wszystko omlety, jajecznicę, smażona wołowinę itd)

Zleciało jak narazie 8kg czystego tłuszczu, mięśnie i woda na miejscu. Ciśnienie 115/75 morfologia później.

2h gotowania co 3 dni. Ogromną oszczędnoś na zakupach jak robisz raz na tydzień.
Sylwetka robi się ze nie trzeba się wstydzic na plaży.

Polecam głupi byłem że doperio tak późno to wdrożyłem do swojego życia. #mikrokoksy #dieta #zdrowie
cedric - Morfologia listopad 2021, do tego nadciśnienie 150/95 i tabsy na obniżenie. ...

źródło: comment_1654297490uA3MIil7UPYTdkcj7KkhkH.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cedric: sekret tego typu "cud-diet" to po prostu wagowo wyliczone dawki, przez co najzwyczajniej je się mniej. Każda dieta na deficycie kalorycznym dałaby podobny efekt. Masz jakieś 400 kcal deficytu, to i zdrowie się poprawia.

Innymi słowy. odmiana NŻT - nie żryj tyle.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@tomtom666 @Guwno_Enjoyer żre więcej, a-----l co drugi weekend czasem dużo. Zero piwa tylko vodeczka, w-----y i cola zero Bylem kiedyś na diecie vitalia od Chodakowskiej. Zeszło 8 kg ale z mięśni i woda głównie i wyglądałem jak z obozu.
  • Odpowiedz
@cedric: jesteś na deficycie kalorycznym i nie ma opcji, żeby było inaczej, tracisz wagę więc jesz mniej. Może wagowo więcej, ale kalorycznie mniej.

Zresztą to zasada skutecznych diet, są w nich pokarmy duże objętościowo, mające mało kalorii i dające duże wrażenie nasycenia.
  • Odpowiedz
@cedric: Raczej pij więcej wody, minimum 2.5l dziennie i wróci do normy, dodatkowo kwas moczowy lubi mocno lecieć do góry, przy wysoko procentowym alko, dlatego jest powodem choroby królów :D
  • Odpowiedz