Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@niedorozfuj: jak przyjemnie mi się czytało te jej wczorajsze wpisy, czuć w nich było wszystko. Rozpacz, w--------e, wyparcie, desperację. Ewidentnie chora psychicznie osoba.
  • Odpowiedz
wpadlo w co?

@Kazadum: W trollowanie podomki. Też ciągle trafiałam na jej posty, zupełnie nie śledząc tagów Depp/Heard i jeśli na początku miały jakiś sens, to szybko stały się chaotycznymi wypocinami i kompletnie nie łapię jak pół wykopu podnieca się tym kontem tak zupełnie na poważnie (nie piszę tutaj konkretnie o tobie). Potrafiła pod jednym znaleziskiem wyprodukować kilkanaście komentarzy o takiej samej treści, dosłownie kopiuj-wklej, a wykopki dalej biorą to
  • Odpowiedz
  • 4
@Silmarils nie wiem czy to trolling. Obstawialbym że raczej nie. Trolle raczej nie dodaja na czarno użytkowników, którzy z nimi się kłócą w komentarzach. Dodatkowo ma długi czas konto, więc watpie by jakiemuś trollowi chcialo się posiadac tyle czasu aktywne konto. No i również nie wyszukiwalby az tyle informacji, bo mimo wszystko wrzucala jakieś tam źródła od czasu do czasu, mimo że zupelnie nie rozumiala co jest głównym problemem albo źle
  • Odpowiedz