@godrop: Linia przełamanego podwójnego dna to raczej miejsce na szukanie longów, fajne techniczne wsparcie z dużym potencjałem ruchu up. Jak się zamknie sesja poniżej 4085, to może coś się popsuje.
@godrop: 50/50, no odkrywcze to to nie jest jak juz stawiac jakas pozycje to warto miec jakiejs argumenty ku temu, ja gram L na nq od 12490, wczoraj tak samo w tej okolicy odbilo, dzisiaj tez sie zmeczyli w tych okolicach, widac ze jest tu jakies sensowniejsze wsparcie
@DiorSauvage: ja wyszedłem z shortów i nie wchodzę na razie w nic, widzę wsparcie w 407 i 408 SPY, patrzę na price action i trochę się nie może zdecydować rynek. Grałbym longi, ale na razie czekam na potwierdzenie, mogę poświęcić 30 pkt na nasdaq i wejść później
@bruhhhhhhhh: dokładnie :) wszystko trafione i zatopione, i shorty i longi, jedyne co to mogły być lepsze longi i prowadzenie pozycji, ale 5k przytulone
@godrop: zamykalem z palca na 12613, wchodzilem akurat do kina i koniec trejdingu na dzisiaj byl, ale ladnie wszystko chodzi goradol, nic tylko siedziec i grac, tylko to wlasnie ten minus, cale popoludnie przy wykresach
@DiorSauvage: dokładnie, dlatego też ominąłem tego longa bo po tylu h patrzenia w wykres już człowiek wysiada fizycznie i psychicznie, ale dzień piękny, nie ma co
I double bottom w kwadraciku, warto spojrzeć na wolumen gdy cena wróciła dziś, na taśmie taka sama sytuacja jak wczoraj, duże ordery wchłonięte na 4078-75
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD
#gielda
źródło: comment_1654099163vvK3lMckoxB9w1dzQzcEl2.jpg
Pobierzźródło: comment_16540992467cdnnaTMqHZQFt75knavo1.jpg
Pobierz@bruhhhhhhhh:
jak juz stawiac jakas pozycje to warto miec jakiejs argumenty ku temu, ja gram L na nq od 12490, wczoraj tak samo w tej okolicy odbilo, dzisiaj tez sie zmeczyli w tych okolicach, widac ze jest tu jakies sensowniejsze wsparcie
źródło: comment_1654111573LuSu6FfDCcxFO8oD4oq53o.jpg
Pobierz@bruhhhhhhhh: Aż kusi longa na noc otworzyć.
@DJ007
I double bottom w kwadraciku, warto spojrzeć na wolumen gdy cena wróciła dziś, na taśmie taka sama sytuacja jak wczoraj, duże ordery wchłonięte na 4078-75
źródło: comment_1654188058NpCDgkvdXaPLSZoYHahflb.jpg
Pobierz