Wpis z mikrobloga

@PiersKurczaka: głównie to ogranicza fizyczny dps (eula) I infuzje chongyuna. Ew. Jeśli chcieliśmy robić freeze z melee to też już nie można ale mój reverse melt Kaeya zyskuje bardzo dużo na tym. No i dodatkowo można zbijać szybciej electro tarcze i diluc ma trochę więcej dps w rotacji xD
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: czego Ty nie rozumiesz? się spytałeś co ma f2p do tego że koleś ma dopiero C4 i odpowiedziałem, a w sumie sam sobie odpowiedziałeś że trzeba więcej czasu i cierpliwości xD i kolejny raz już nagle z d--y wyskakujesz że nie trzeba wydawać w grze pieniędzy
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: No tak. F2P dostają miesięcznie 4740 primogemy średnio https://gamefaqs.gamespot.com/boards/270518-genshin-impact/79738067
więc mogą cieszyć się darmową grą i jedną gwarantowaną postacią średnio co prawie 4 miesiące xD
(średnia 75 życzeń do pity * 1,5 bo raz postac, raz qiqi * 160 primo per wish) / 4740 to 3,8
Trzy gwarantowane 5* postacie na rok xDDDDDD miłego wybierania kogo chcecie po spędzeniu 365 dni na farmieniu daily i eventów.
  • Odpowiedz
@internet_user7: Napisałem o tym przecież, wszystko wyjaśniłem dokładnie :v

procentowa szansa per wish (z uwzględnieniem pity)

Napisałem czy nie napisałem, hm?

Statystyka tak działa. 1,6% to 1,6% - bo więcej razy dojdziesz do pity niż nie dojdziesz, ale wciąż jest szansa, że trafisz wcześniej niż pity. I dlatego jest ogólnie 1,6%. Tak to działa no.
  • Odpowiedz
@Jaqbasd-: No tak, po c--j ja się w ogóle produkuję, jak ty potem podsumowujesz wszystko słowami "ale bait" XD Wyjaśniłem ci jak krowie na rowie, że p--------z bzdury, to zamiast się trzepnąć w pierś i powiedzieć "kurde no faktycznie, nie mam racji", to wyjeżdżasz z jakimiś bajtami. xD

Brakuje jeszcze tylko żebyś się p-------ł, że mam anime avatar. XD

Idź na czarno, żebyś przypadkiem kiedyś się nie zesrał pod moim
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: no ok, bije się w pierś: moje obliczenia są c---a warte i zrobione w 2 minuty. Ale wolę przedstawić je w pesymistycznej wersji bo dotyczą mega toksycznej mechaniki hazardu którą gardzę i nigdy nikt mnie nie przekona, że jest dobra.
W poprzedniej wiadomości tak zareagowałem na niski poziom argumentu "obsrania się".
  • Odpowiedz