Wpis z mikrobloga

@hesuss: jeździłem na dłuższych trasach - międzynarodowych i nie przypominam sobie, bym spotkał pato, w jakiejkolwiek formie.
a pierwsza klasa w pociągach, to nie jest bariera, dla "patologii" ?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nadmucham_ci_w_kasze: dlatego mam protipa dla czytających. Jeżeli nie możecie sprzedać jakiegoś szajsu na fb, olx czy allegro mimo obniżania ceny, to na przekór tym razem dajcie sporą podwyżkę ceny. Nie ze wszystkimi produktami tak działa, ale warto spróbować, bo jest bardzo wiele osób które nie znając się kupi droższy produkt bo pomyśli, że lepszy.
  • Odpowiedz
@Nadmucham_ci_w_kasze: ja p------e. Przy prawie 200zł to człowiek rozważa czy bardziej się nie opłaca jechać autem, a te tępe pały zastanawiają się czy 49zł nie powoduje że to nie jest pociąg premium.

Co to w ogóle jest pociąg premium? 30 letnią w----y tam podają czy co?
  • Odpowiedz
tak to wygląda, ludzie wolą płacić więcej żeby poczuć tą elitarność produktu. Łatwo to zauważyć, jest spory skok cenowy między średnia, a wysoka półka. A przynajmniej na tyle zauważalny żeby klient czuł tą klasę "premium" xD

Na takich Polakach właśnie się zarabia, bo są w stanie przepłacić za dany produkt, tylko dlatego ze jest droższy, a nie lepszy xd

@memiusz: @SGTIHALIT: Ja tam rzadko jeżdżę pociągami, a jak
  • Odpowiedz