Wpis z mikrobloga

Z okazji dnia dziecka robię sobie kółko pociągiem. Na początek nostalgiczna podróż pachnącym tak samo jak 20 lat temu TLK Małopolska na odcinku Warszawa Centralna - Kraków Główny. Mam dwa miejsca w 1 klasie za 48 zł więc jadę jak król. Następnie KŚ do Katowic, a na koniec powrót EIP do Warszawy. Pogoda idealna na taką wycieczkę - powietrze pachnie jeszcze burzą, która przeszła w nocy, a zachmurzenie sprawia że bujna zieleń rosnąca przy torach jest jeszcze bardziej intensywna.

#podrozujzwykopem #pociagi #czujedobrzeczlowiek
Drzamich - Z okazji dnia dziecka robię sobie kółko pociągiem. Na początek nostalgiczn...

źródło: comment_1654070427Wp2D1Z2gT1lS1uFSXFWvqP.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Drzamich: to jest tak absurdalne, że truestory widzę jak: korpo wyjebuje dwóch ziomków z wawy do KRK. Jeden ma dziecko i wali żetona lub elquattro bo ma g------a i to p------i w dzień dziecka, no to drugi ma dwie miejscówki xd jak miałem jechać do warszawy zawsze wolałem nie jechać xd musisz naprawdę kochać kolej, trzeba mieć fantazję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@Profil_Internetowy: tak naprawdę to jestem posłem z Krakowa i nie chciało mi się siedzieć na komisji dzisiaj, więc naściemniałem, że muszę jechać do biura poselskeigo na interwencję. Jadę oczywiście pociągiem bo mam za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz