Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.6% (76)
- A3 (140k PLN) 19.0% (47)
- A4 (160k PLN) 50.4% (125)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
To nie tak że rynek mieszkaniowy jest popsuty, to TY jesteś głupi bo nie stać Cie na mieszkanie XD
@Judalke: no i taka prawda, jak cie nie stac na mieszkanie to sie pokoj wynajmuje albo kawalerke na pol
@Niezmordowany: no to kupuj, elo. jak nie stac cie pare stow na pokoj miesiecznie tzn ze wracasz do mieszkania ze starymi albo #!$%@? jestes bezdomnym. proste
@Judalke: Hasło "mieszkanie prawem nie towarem" odnosi się do budowania tanich mieszkań na wynajem, a nie na własność. Na zachodzie większość ludzi całe życie wynajmuje i nie
1. nauczyciele mało zarabiają
2. wybierz karierę nauczyciela
3. narzekaj że mało zarabiasz
Kiedyś też chłop nic nie miał i jakoś żyli!
@hadrian3:
1. Zorganizuj państwo tak, że wybór zawodu nauczyciela wiąże się z tym, że nie masz gdzie mieszkać
@zielony-mis: W sumie, to dlaczego? Potrafiliśmy jako społeczeństwo dojść do tego, że mamy pewne przyrodzone prawa. Ot choćby nikt nie może cię wziąć za niewolnika (teoretycznie), zabić na ulicy (no może, ale będzie za to ścigany), czy zostanie ci udzielona pomoc medyczna, gdy zachorujesz. Czemu tak bardzo oderwane od rzeczywistości jest dorzucenie do tego faktu, żeby każdy miał gdzie mieszkać?