Aktywne Wpisy

moll +174
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +413
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Przyznam, ze na gorąco szukam pracy bo chce zacząć w przeciągu miesiąca lub lekko ponad. Jaka macie strategie w szukaniu pracy? Bo ja sobie poustawiałem codziennie rozmowy techniczne. Nawet po 2 mam dziennie i teraz dochodzę do wniosku ze to deko głupota bo jednak mam za mało czasu na review konkretnej firmy przed i na to by sie przygotowac konkretnie do tego stanowiska.
Wszystkie oferty są zblizone czyli ten sam jezyk programowania, inne narzedzia ale jakies roznice sa i tak mysle ze chyba lepiej po 2 rozmowy albo 3 max na tydzien.
Edit: czyli mam 6 -7 rozmow np w tym tygodniu. Ogolnie nie mam obecnie pracy wiec niby spoko ale minus, ze nie mam deko oddechu sie przygotowac jakos bardziej.
Albo wybierasz dużo z tych, co zaczepiają Cię na linkedinie i idziesz na żywioł. Wtedy za dużo nie musisz wiedzieć o firmie, bo to oni dzwonią. W tygodniu zawsze ktoś taki się znajdzie (ja dostaję 2-3 dziennie).
Jeżeli to Ty wybierasz firmę i piszesz, składasz cibi, to selekcjonujesz 2-3 i rozkładasz co parę dni. Pierwsze rozmowy są mało wymagające i możesz mieć nawet kilka dziennie (HRy, ang,
Komentarz usunięty przez autora