Aktywne Wpisy
robercik123007 +247
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +72
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Jakie cele ustawiam na kolejne 3 miesiące?
-ciężko powiedzieć... głowa mówi redukcja a serce mówi masa (zdrowie), ten testosteron muszę ogarnąć, bo będzie chujnia
-czekam na odpowiedź trenera co robimy dalej :)
-trening na ten miesiąc dostałem z piorytetem na barki (oj k---a mocny trening) a nogi będę utrzymywać.
Co suplementuję?
-jestem teraz tylko na:
kreatyna
d3 4000 jednostek
omega3
witamina b complex
biotyna
betakaroten
Wymiary:
wzrost: 170.5cm
waga: 85.6 kg (-0.9)
klata: 110 (+0)
łapy: 39.4cm 39.3cm (+0)
łydki: 40cm +0
nadgarstek: 17.5 17 +0
przedramiona: 34 34 +0
uda: 63 63 +0
kark: 38 +0
pas: 92 +0
ptyś: 13
Więcej fot w komentarzach :)
Obserwuj hasztag #p-------------s , aby być na bieżąco z moimi updejtami dotyczącymi włosów/suplementacji/testosteronu/dietetyki/treningów i ogólnego rozwoju swojej postaci.
Pozdro, Wasz s0ngo.
#silownia #progres #dieta #wymiary #looksmaxing #manlet #kulturystyka #zyzz
Komentarz usunięty przez autora