Zanim ktoś się skasztani że Netflix zrobi murzynkę z Aloy to tylko chciałbym napisać że to równie dobrze może być serial na licencji Horizona opowiadający o tym świecie a nie ścisła adaptacja gier.
@vateras131: imo to jedyna opcja na Horizona jako serial, po prostu przeniesienie gry do telewizji brzmi zbyt drogo a serial o tym wielkim korpo i Sobeck będzie tani i może być dobry
@janushek: Jestem na świeżo po The Expanse i żałuję, że to nie Amazon bierze się za Horizona. Mimo wszystko Netflix ma budżet, więc może po ostatnich potknięciach podejdzie do projektu na poważnie. W najgorszym wypadku zrobią drugiego Wiedźmina, który ujdzie do piwa i pitzy.
@Niedobry: może jej równie dobrze nie być, póki co jest tylko info że Netflix zaklepał Horizona do zrobienia jako serial, nie wiadomo o czym i o kim będzie
Swoją drogą to po #!$%@? Gran Turismo jako serial XDDDD chyba że jakiś dokumentalny
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Amazon has secured the streaming rights to the God of War series, while Netflix has picked up Horizon.
#seriale #netflix #amazon #amazonprimevideo
#playstation #ps5 #ps4 #horizonzerodawn
Horizon to na tyle oryginalne uniwersum, że chętnie bym zobaczył jakiś dobry film lub serial osadzony w tym świecie.
@camos: dobra, zrobię oficjalnie ten żart
W sensie, że aloy baba, olaboga? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą to po #!$%@? Gran Turismo jako serial XDDDD chyba że jakiś dokumentalny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@janushek: To samo pomyślałem. Co niby tak gra ma zaoferować dla producentów filmowych? To tylko auta. xD