Aktywne Wpisy
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Matylda_Megara +241
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

@sikalafou: a to nie jest tak, że ten system jest głównie dla programistów? ktoś tego używa normalnie, jak na to nawet aplikacji żadnych nie ma?
Tak, a te wiedzę zdobyłeś pewnie od razu i lat poświęconych na naukę wcale nie wliczasz do wad obsługi tego systemu xD.
Nie kazda wiedza jest tak samo uzyteczna. Nie kazdy system jest tak samo skomplikowany w obsludze. Dla wiekszosci ludzi oczywiste fakty, Linuksiarzom trzeba tlumaczyc osobno xD
@Koloses:
Mhm.
Mówi to były użytkownik Maca.
Lepiej znajdź obrazek przedstawiający wind0wsiarza, który dostał na twarz błąd: "Coś tam się nie powiodło", a szukając rozwiązań na internecie znajduje tylko hinduskie posty na forum Microsoftu radzące zrobić "sfc /scannow" w cmd (ugh ten obrzydliwy wiersz poleceń) albo
@sikalafou: ustawienie tapety cię przerosło?
@icojamamtuwpisac: ładnie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)