Aktywne Wpisy

darknightttt +28
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na

Kiedysbedeczerwonka +258
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Taki obraz wasz.
#programowanie #programista15k #linux #linuxiarze #przegryw #heheszki
@sikalafou: a to nie jest tak, że ten system jest głównie dla programistów? ktoś tego używa normalnie, jak na to nawet aplikacji żadnych nie ma?
Tak, a te wiedzę zdobyłeś pewnie od razu i lat poświęconych na naukę wcale nie wliczasz do wad obsługi tego systemu xD.
@Koloses: XD
Nie kazda wiedza jest tak samo uzyteczna. Nie kazdy system jest tak samo skomplikowany w obsludze. Dla wiekszosci ludzi oczywiste fakty, Linuksiarzom trzeba tlumaczyc osobno xD
@Koloses:
Mhm.
Mówi to były użytkownik Maca.
Lepiej znajdź obrazek przedstawiający wind0wsiarza, który dostał na twarz błąd: "Coś tam się nie powiodło", a szukając rozwiązań na internecie znajduje tylko hinduskie posty na forum Microsoftu radzące zrobić "sfc /scannow" w cmd (ugh ten obrzydliwy wiersz poleceń) albo przeinstalowanie
@sikalafou: ustawienie tapety cię przerosło?
@icojamamtuwpisac: ładnie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zmasowanyatak: to chyba tylko włączasz i wyłączasz komputer
@Flypho: Skomplikowanie obsługi to zaleta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obsługa komputera powinna być jak najtrudniejsza, jeżeli ktoś nie radzi sobie z prostymi rzeczami, to po prostu jest zbyt głupi, żeby używać komputera. Dawanie głupim ludziom narzędzia do pisania w internecie i dzielnia się swoimi opiniami
1) Kliknąć prawym przyciskiem myszy na pulpit i wybrać z menu "Zmień tło"
2) Zmienić tło
3) Kliknąć X w prawym górnym rogu okna.
Nie ma za co.
https://www.reddit.com/r/kde/comments/99kfih/daily_tip_kde_has_built_in_support_for_picture_of/
Komentarz usunięty przez autora
Bait 2/10, bo odpisałem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sprawdź czy nie popuściłeś z tych emocji
Komentarz usunięty przez autora
@sikalafou: pomyliłeś foto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet mi was nie żal
@yhbgrobdoivbvwamsv: podaj przykład konkretny takiej sytuacji. listę 20 apek, cel, który miały realizować we apki, błędy jakie rzekomo się pojawiły przy ich odpaleniu oraz te 2 linijki w bashu.
@yhbgrobdoivbvwamsv: podaj przykład konkretny takiej sytuacji. listę 20 apek, cel, który miały realizować we apki, błędy jakie rzekomo się pojawiły przy ich odpaleniu oraz te 2 linijki w bashu.
@sikalafou: XD jak tylko podasz 200 komend wymaganych do zmiany tapety xD
Ale proszę - ostatnio przerabiałem.
Potrzebowałem