Wpis z mikrobloga

Powinno być - Windowsiarz po ściągnięciu 20 apek z których żadna nie działa do końca by zrobić coś co załatwiają dwie linijki basha.

@yhbgrobdoivbvwamsv: podaj przykład konkretny takiej sytuacji. listę 20 apek, cel, który miały realizować we apki, błędy jakie rzekomo się pojawiły przy ich odpaleniu oraz te 2 linijki w bashu.
Powinno być - Windowsiarz po ściągnięciu 20 apek z których żadna nie działa do końca by zrobić coś co załatwiają dwie linijki basha.

@yhbgrobdoivbvwamsv: podaj przykład konkretny takiej sytuacji. listę 20 apek, cel, który miały realizować we apki, błędy jakie rzekomo się pojawiły przy ich odpaleniu oraz te 2 linijki w bashu.

@sikalafou: XD jak tylko podasz 200 komend wymaganych do zmiany tapety xD

Ale proszę - ostatnio przerabiałem.
Potrzebowałem
@yhbgrobdoivbvwamsv: no fajnie i dawaj do tego te 2 linijki do basha. I którymi apkami próbowałeś to zrobić na winie

@sikalafou: Próbowałem otworzyć heic ale niestety, potrzebna specjalnych kodeków. Które co prawa nam zainstalowane ale i tak nie działa xD także nawet otworzyć zdjęcia się nie da, żadne irfany czy inne dziwne rzeczy do zdjęć nie dają razy.

A jak idzie zmiana tapety? XD
@yhbgrobdoivbvwamsv: nigdzie nie napisałem, że jestem ekspertem z windowsa. Sam pracowałem na wszystkich 3 wymienionych w dyskusji systemach (windows, linux, MacOs), a wątek ma cel czysto humorystyczny. Natomiast bez szydery jestem ciekaw tych 2 linijek. Znasz w ogóle basha? Bo ja coś tam w Bashu dłubałem, niespełna 2 lata temu trochę devopsowałem w firmie, ale #!$%@? nie wyobrażam sobie żeby robić takie cuda na kiju 2 linijkami jak napisałeś i zwyczajnie