Wpis z mikrobloga

@Logika_wykopu: cokolwiek sądzisz o moralności rodzenia dzieci, nikt cie nie pytał o zdanie i ocenę. Dlaczego uważasz że twoja moralnosc ma zastosowanie dla wszystkich, nawet jeśli ktoś ma inne poglądy i postrzeganie? Nawet cie nie interesuje co ma do powiedzenia mały człowiek. Ja nie mam żalu do swoich rodziców że powstałam, jestem im wdzięczna i cieszę się że istnieje. Ty masz i ok, tylko to do swoich rodziców miej zarzuty.
  • Odpowiedz
Dlaczego uważasz że twoja moralnosc ma zastosowanie dla wszystkich, nawet jeśli ktoś ma inne poglądy i postrzeganie?

Użytkownik @ciemnienie: ostro o systemie więziennictwa. Tylko Bóg może nas sądzić! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ciemnienie

wpieprzaj się niepytany w najbardziej intymne sfery życia obcych ludzi

O nie, rozmnażanie się (w bez wnikania w szczegóły mechaniczne jak do tego doszło xD) to nie jest wnikanie w intymną aferę. Ta Twoja "intymna" sfera kiedyś pójdzie do szkoły i będzie wystawiona na widok publiczny, zresztą sama zaczniesz ją wystawiać wcześniej.
  • Odpowiedz
O nie, rozmnażanie się (w bez wnikania w szczegóły mechaniczne jak do tego doszło xD) to nie jest wnikanie w intymną aferę. Ta Twoja "intymna" sfera kiedyś pójdzie do szkoły i będzie wystawiona na widok publiczny, zresztą sama zaczniesz ją wystawiać wcześniej.

@kopawdupeswiniom: Dobra, to sobie pozywajcie swoich rodziców za "skazanie na nieuniknione cierpienie powstałe w wyniku rozmnożenia się" ale odczepcie się od reszty która nie ma takich idiotycznych poglądów
  • Odpowiedz
@kopawdupeswiniom: nie. Faktem na temat rzeczywistości jest to, że woda wrze w temp. 100C przy ciśnieniu o wartości 1 atm. To, że uznajesz życie za bezcelowe i nie warte zaistnienia, to nie jest fakt, tylko właśnie twoje osobiste urojenia.
  • Odpowiedz
@kopawdupeswiniom: > Ułomne prawo mnie nie interesuje.

No to już Twój problem, że uważasz obecne prawo za ułomne bo nie jest zgodne z antynatalistyczną wizją świata. To sobie nie pozywajcie rodziców, naprawdę inni mają to gdzieś, ale odczepcie się od rodziców, których dzieci nie żałują że się urodziły. Pretensje proszę kierować do swoich rodziców bo to oni was "skrzywdzili" (przynajmniej wg antynatali) a nie wciskać innym, że wszyscy rodzice skrzywdzili
  • Odpowiedz