Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +131
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +71
Gdyby Polska postępowała w taki sposób jaki chciała tego konfederacja, najpewniej bylibyśmy teraz w tej samej sytuacji co Ukraina
Krótko mówiąc: Konfederacja wspiera wrogów Polski jednocześnie szkalując naszych sojuszników. Jeśli wciąż ich popierasz to znaczy że popierasz działanie na szkodę Polski, co czyni cię zdrajcą narodu. Taka jest prawda.
#konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji #rosja #ukraina #wojna #polityka
to nawet nie jest kontrowersyjna opinia
przed wojną można było jeszcze popieranie ich zwalać na głupotę, ale teraz nie da się być aż tak głupimi, żeby nie dostrzegać że konfederacja to sterowana z kremla , wroga, antypolska, ruska agentura
@Bestia_z_Wadowic_37: Wczoraj widziałem jak Korwin z Berkowiczem pojechali do rajchu i zmusili Scholza żeby niemcy się zgodziły [na płatność w rublach.]https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/rosja-ukraina-gaz-ziemny-dekret-wladimira-putina-niemcy-i-wlochy-zgodzily-sie-na-platnosci-za-gaz-w-rublach-5719897)
A przedwczoraj Mentzen z Kuleszą, Dziamborem i Sośnierzem dotkliwie pobili Bidena żeby jednak nie przekazał Ukrainie
A jakieś dowody? Czy będziesz jak ruskie kłamał?
@Latarenko: raczej gang Olsena
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/rosja-ukraina-gaz-ziemny-dekret-wladimira-putina-niemcy-i-wlochy-zgodzily-sie-na-platnosci-za-gaz-w-rublach-5719897
Ale TVN fikoły robi xD
Słyszałem, że Mentzen wykupił całą stację i próbuje oczerniać Niemców a tym samym całą UE.
Zapewne handel by kwitł i nie wpuszczalibysmy uchodźców wojennych xD wszystko zgodne z poglądami Grzegorza dauna i janusza
Komentarz usunięty przez autora
@Bestia_z_Wadowic_37: ale co ty gadasz jakie działanie na szkodę Polski, to przecież prawidziwi PATRIOCI husarze są mówię ci, niemożliwe że zdrajcy, musisz, musisz inne frakcje bo różne są nie tylko korwin, ja ci dam filmiki krzysiu bosak, grzegorz braun, justyna socha to są prawidzi patrioci, mówię ci różni są.