Aktywne Wpisy

hejterka99 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +62
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Teraz stoję przed wyborem: kupić taką samą czy coś innego. Często latam po zachodzie słońca, w słabym oświetleniu.
Może Caddx Polar?
Co radzicie? Montaż 14x14 mm
#fpv #drony
źródło: comment_1653088549Wq9gZRr4LTupd052FsCYOI.jpg
Pobierzźródło: comment_1653088572sdGT3a9waurzh35OcEyza6.jpg
Pobierzźródło: comment_1653088660FOksB0aoStF2g8wj4q3HqT.jpg
PobierzJest jeszcze kwestia filtra kamery Runcam Thumb - idzie gdzieś kupić same filtry do tej kamery?
źródło: comment_1653091243u5HjScjKqStWvpmbyF914H.jpg
PobierzTo kwestia platformy shopee czy samego sprzedawcy? Pytam, bo nie wiem kogo pojechać i walić negatywne opinie.
Ty, ale nie wal czeskich błędów, bo znasz mnie i wiesz, że: Nie stawia się spacji PRZED: kropką, wielokropkiem, dwukropkiem, wykrzyknikiem, przecinkiem, znakiem zapytania, nawiasem zamykającym, cudzysłowem zamykającym.
Sprzedawcy. Nawet masz recenzję, że ktoś paczkomatem odebrał.
@Felonious_Gru: Tak jest ładniej i poprawniej, kolego sympatyczny.
Kilka dni wcześniej zamieniłem funkcje przełącznika trybów lotu i dzisiaj (wczoraj), z trybu horizon wszedłem w acro myśląc, że włączam angle. Niby się w-------m, ale nie do końca się, bo wiem, że to ja z------m. Trudno - taka cena tego hobby. Kolejne doświadczenie za mną.
Wrocław - Pergola