Wpis z mikrobloga

Uwaliłem kamerę FPV Cadxx ANT w BetaFPV 95x V3 - żwir zmasakrował Elementy elektroniki, wszystkie śmigła także do wymiany.

Teraz stoję przed wyborem: kupić taką samą czy coś innego. Często latam po zachodzie słońca, w słabym oświetleniu.

Może Caddx Polar?

Co radzicie? Montaż 14x14 mm

#fpv #drony
StaryWedrowiec - Uwaliłem kamerę FPV Cadxx ANT w BetaFPV 95x V3 - żwir zmasakrował El...

źródło: comment_1653088549Wq9gZRr4LTupd052FsCYOI.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jestem, elektronikiem, ale uszkodzenia są nie do naprawy, bo ni chu chu nie wiem, jakie elementy uległy destrukcji i nie mam zamiaru doktoryzować się w tym temacie, bo gra nie jest warta świeczki.

Jest jeszcze kwestia filtra kamery Runcam Thumb - idzie gdzieś kupić same filtry do tej kamery?
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Kurła, oferta aktualna. Chciałem zamówić dwie sztuki, jedna na zaś. Dostępne, ale nie ma dosłownie żadnej opcji dostawy.

To kwestia platformy shopee czy samego sprzedawcy? Pytam, bo nie wiem kogo pojechać i walić negatywne opinie.

Ty, ale nie wal czeskich błędów, bo znasz mnie i wiesz, że: Nie stawia się spacji PRZED: kropką, wielokropkiem, dwukropkiem, wykrzyknikiem, przecinkiem, znakiem zapytania, nawiasem zamykającym, cudzysłowem zamykającym.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Tu uwaliłem kamerę FPV i zdruzgotałem śmigła. Czeski błąd.

Kilka dni wcześniej zamieniłem funkcje przełącznika trybów lotu i dzisiaj (wczoraj), z trybu horizon wszedłem w acro myśląc, że włączam angle. Niby się w-------m, ale nie do końca się, bo wiem, że to ja z------m. Trudno - taka cena tego hobby. Kolejne doświadczenie za mną.

Wrocław - Pergola
StaryWedrowiec - @Felonious_Gru: Tu uwaliłem kamerę FPV i zdruzgotałem śmigła. Czeski...
  • Odpowiedz