Wpis z mikrobloga

dla mnie bieganie codziennie (amatorsko) to głupizna

Musi być czas na regenerację.

No chyba że kto tak predysponowany :)

@mitchumi: racja, predysponowana jest np. zona od @TataBartusia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@runnerrunner: Piękne słowo: "głupizna". ( ͡° ͜ʖ ͡°) No, tak. nie da się ukryć, że moja żona jest unikatem. Przebiec maraton w Alpach z trzecim wynikiem w Golden Trail Series w
Pobierz
źródło: comment_1652966700DNTjcr0ikidt7jKJaVrpE0.jpg
@maciup88: mnie tez cieszy, ze ktos poza mna byl takim losiem i zaufal tej marce. ^_^ Lubie 9 ze wszystkimi jej wadami i szkoda mi odstawic ten zegarek do lamusa, bo jest po prostu niezniszczalny. Natomiast gdyby sie zepsul, to na drugi dzien mialbym juz Vantage V2 albo Grit X ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kimunyest95: ja mam starszą 9Titanium i jeśli chodzi o wygląd, to nie zamieniłbym na nic innego a do funkcji, no cóż... trzeba się przyzwyczaić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zawsze brakowało mi interwałów strukturalnych, a jak niedawno wprowadzili zaawansowane plany treningowe z TrainingPeaks czy tam Intervals.icu- to nawet nie skorzystałem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Taka nasza cecha, że zamiast wykorzystywać to co mamy w
@maciup88: uhm. Mi najbardziej brakuje funkcjonalnosci Polar Flow i zaplanowania sobie treningow w przod na jakis okres, ktore pozniej sobie tylko odpalam w zegarku i to zegarek mi rozkazuje co mam robic tak jak sobie zaplanowalem. Natomiast wizja Suunto jest taka, ze powinienem kazdorazowo sobie ustawiac wszystko i doprowadza mnie to do furii.
@kimunyest95: a to chyba nie używałeś widzę funkcji Suunto Guide, tam właśnie możesz, na przykład w Intervals.icu poplanować cały kalendarz treningów, synchronizujesz z zegarkiem i masz w pytunie wszystko ogarnięte :)

P.S. przepraszam Autora za OFF